csillogás

Nem csak a 20 éveseké a világ: ezek a sztárok idősebben is hódítanak

Létrehozva: 2024.09.28. 15:00

A rajongók imádják őket.

A Fanny Magazin megmutatja, mely sztárok hódítanak idősebben is.

Live from Detroit: The Concert at Michigan Central
Diana Ross most is szexi / Fotó: Scott Legato

A "korát meghazudtoló" megjelenéséért több ezer bókot bezsebelő Diana Rosst gyakran kérdezik arról, hogy mi a titka. Egy alkalommal így válaszolt: „Sosem tartottam magamat szépnek. Inkább arra törekszem, hogy egészséges legyek, hiszen a szépség ebből ered.” Nem csak a levegőbe beszél, nagy hangsúlyt fektet a kellő mennyiségű testmozgásra.

2024 Disney Upfront
Danny DeVito még mindig mindenki kedvence / Fotó: ANGELA WEISS

„Koromból adódóan megértem, hogy az élet folyamatosan változik. Nem kell véget érnie, hacsak fel nem adod, és soha nem tudhatod, mi fog történni veled.” – mondta korábban Danny DeVito, akinek esze ágában sincs lassítani. Éppen Arnold Schwarzeneggerel dolgozik egy újabb közös alkotáson. 

Opening Ceremony - 50th Deauville American Film Festival

„Óriási dicséret jár azért, amiért megengedted magadnak, hogy átlagos emberként öregedj, és nem ugrasz fejest a hollywoodi plasztikai sebészet őrületébe. Hatalmas tisztelet.” – írta egy követő Michael Douglas közösségi média oldalára. A színész szerint az öregedésnek is megvannak az előnyei, hiszen mint mondja, így „sokkal körültekintőbben választod meg, hogyan töltöd az idődet.”

Premiere of "Dora and the Lost City of Gold" - Arrivals

Nem csökken a lendülete Danny Trejonak. Az egyik legnagyobb filmes oldal több mint 20 színészi- és szinkronszerepet, valamint képernyős megjelenést listáz a neve alatt csak az elmúlt két évben. „Csak annyira vagy öreg, amennyire annak érzed magad.” – állítja, és ennek megfelelően is éli a mindennapjait.

Palme D'Or Winners Photocall - The 77th Annual Cannes Film Festival

Ha belegondolunk, hogy közel 50 évvel ezelőtt mutatták be az első Csillagok háborúja filmet, talán nem is olyan meglepő, hogy mára már az alkotó, George Lucas is a nyolcvanasok táborát erősíti. Ugyan egy ideje hátrébb lépett a filmezéstől, továbbra is minden erejével azon van, hogy a tudását átadja a következő generációnak.

SZTÁRHÍREK:

Nem rejtegeti tovább

Végre megmutatta eljegyzési gyűrűjét Lady Gaga. Miután néhány héttel ezelőtt a vőlegényeként mutatta Michael Polanskyt, a rajongók tűkön ülve várták, hogy megcsodálhassák az ékszert. A Velencei Filmfesztiválon nemcsak a pár ragyogott a boldogságtól, hanem a káprázatos kiegészítő is felkeltette az emberek figyelmét. Az ovális, nyolc karátos gyémánttal díszített karika értéke nagyjából 205 millió forint.

Visszavonul

Határozatlan ideig nem lép színpadra Adele. „Van még tíz fellépésem, de utána hihetetlenül hosszú ideig nem fogunk találkozni.” – mondta egy koncertje résztvevőinek az énekesnő. A hírességet még november végéig láthatják a rajongói, utána azonban szünetelteti a zenei karrierjét. Minden bizonnyal a közelgő esküvőjére koncentrál majd.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek