Szeretet

Nem fogod elhinni, milyen ajándékot kapott Tóth Gabi kislánya - Fotó

K. C.

Létrehozva: 2024.09.25. 17:00

Tóth Gabi kislánya, Hannaróza nagyon boldog volt.

Mint arról korábban a Bors beszámolt, kisebb balhé alakult ki Tóth Gabi körül nemrég, miután megemlékezett az öngyilkos diáklányról, Vaniról. Végül az indulatoknak a kislány gyászoló édesanyja vetett véget, aki védelmébe vette Tóth Gabit.

Az énekes-dalszerzőnő Tóth Gabi szerelmével lép parkettre, profi partnere Papp Máté Bence táncművész lesz, aki a Fricska táncegyüttes oszlopos tagja és a Ritmus Akadémia alapítója
Fotó: Bors /   Bors

Az énekesnő egyre edzetebb az efféle támadások kapcsán, már nem viselik meg annyira. Nemrég a Sztárban Sztár All Stars kapcsán tapasztalta meg, hogy a rosszindulatú kommentelők mellett akadnak még szép számmal rajongói, akik szeretik.

Így inkább a karrierjére és a magánéletére koncentrál Tóth Gabi, aki nemrég egy megható és bensőséges pillanatról is beszámolt 24 órán át megtekinthető Instagram-történetében. Mint megosztotta követőivel családias hangulatban, hármasban kezdték összeszerelni Hannaróza kínából érkezett ajándékait. Még a kislány Jégvarázs jelmezben mulatta a várakozással töltött időt, addig Papp Máté Bence azon fáradozott, hogy elkészüljön az alkotás. Nem kis feladat lehetett, ugyanis a Fricska együttes táncosának két órába telt az összeszerelés, legalábbis Gabi posztjából ez derült ki.

„Amikor mindenki Hannika kínából hozott ajándékait szereli össze. Jelentem, hogy Máté kb. 2 óra alatt megcsinálta” - írta a cuki családi pillanathoz Tóth Gabi.

Tóth Gabi / Fotó: Instagram-történet

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek