Vége?

Mindenki erről suttog: szakított vőlegényével a TV2 fiatal sztárja?

Doris

Létrehozva: 2024.09.26.

Alig néhány hete derült ki, hogy Halastyák Fanni menyasszony lett, ám máris van miért aggódni. Minden jel arra mutat, hogy Nemazalány szakított a kedvesével.

Megdöbbentő és aggasztó dolgot vettek észre a rajongók Halastyák Fanni, azaz Nemazalány Instagram-oldalán. A vagány rapperlányról nemrég még azt lehetett olvasni, hogy szerelme, az egykori valóságshow-szereplő, Fenyvesi Barna letérdelt elé, hogy feltegye a nagy kérdést: hozzám jössz feleségül?

Nemazalány
Minden jel arra mutat, hogy Nemazalány szakított a vőlegényével (Fotó: Facebook)

Nemazalány természetesen igent mondott, és úgy tűnt, semmi sem állhat a fiatal sztárpár boldogságának útjába. Valami azonban hirtelen megváltozhatott, mindössze néhány hét leforgása alatt! Nemazalány eljegyzés ide vagy oda, az összes képét törölte, amin Barnával volt látható, sőt, az egykori szerelmesek már nem is követik egymást a közösségi oldalon. A rajongók, szimpatizánsok számára pedig nem marad más, mint a találgatás.

Hivatalos közlemény hiányában ugyanis mindenki csak spekulál arról, hogy Fanni és Barna esküvő és közös jövő helyett váratlanul búcsút intettek egymásnak. Vajon mi történhetett?

Nemazalány nőnapon mutatta meg új kedvesét

Ha valóban igaz, hogy a két fiatal már nem alkot egy párt, akkor mindössze hónapokig tartott a románcuk. 

Nemazalány még az Ázsia Expressz harmadik évadában Szlépka Armanddal szerepelt, amit meg is nyertek. Nem sokkal később a TV2 nagy sikerű realityje, a Párharc harmadik évadában is együtt küzdöttek meg a fődíjért, azonban a műsor sajtótájékoztatóján, tavaly ősszel drámai bejelentést tett az énekesnő, miszerint a forgatás óta szakítottak párjával.

Tavasszal viszont úgy tűnt, hogy nem sokáig szomorkodott Halastyák Fanni, aki egy igencsak árulkodó fotót osztott meg az Instagram-oldalán. A rappert nemzetközi nőnap alkalmából a fotón Fenyvesi Barna, az egykori valóságshow-szereplő ölelte át. 

Nemazalány
Nemazalány a jelek szerint körülbelül 6 hónapig volt együtt Barnával (Fotó: Instagram)

Ezzel a képpel vállalták fel szerelmüket, ám már ez a szerelmes fotó is eltűnt a közösségi oldalról.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek