boldogság

A Next Top Model Hungary sztárja végre megmutatta titokzatos szerelmét

Niki

Létrehozva: 2024.09.07.

Alföldy Anna nevét a TV2 versenyében ismerhette meg az ország, ahol a Magyarország következő topmodellje címért küzdött. A csinos szépségszalon-tulajdonos ugyan a Next Top Model Hungary-t nem nyerte meg, de valami sokkal jobbat talált helyette, egy olyan párt, akiről mindig is álmodott. Lapunknak végre azt is elárulta, kiről van szó.

A Next Top Model Hungary egykori versenyzője, Alföldy Anna mostanában szinte úszik a boldogságban, hiszen tavasszal rátalált a szerelem. Ugyan kezdetben nem akarta nyilvánosság elé tárni friss kapcsolatát, de mostanra úgy érzi, nyugodtan világgá kürtölheti örömét. A Borsnak azt is elárulta, hol tart most a kapcsolatuk.

Alföldy Anna Next Top Model Hungary
A Next Top Model Hungary sztárja szinte úszik a boldogságban, hiszen tökéletes társat talált (Fotó: Alföldy Anna)

Anna számára ez a nyár a sok munka ellenére is csupa boldogság volt, hiszen olyan társra talált Kurucz Sándor koreográfus személyében, akire eddig is várt.

A párom teljes mértékben támogató, a modellkedéssel kapcsolatban is, sőt még inspirál és segít is ebben. Az első pillanattól kezdve az volt az érzésem, és neki is, hogy megérkeztünk. Korban is tök jól passzolunk, fel is tudok rá nézni, ami nekem nagyon fontos volt, amellett, hogy támogató társat találjak. Szóval nem is kívánhatnék jobbat és a jövőben is bízom, hogy sokáig együtt maradunk.

 – mesélte boldogan a modell.

Alföldy Anna és párja
A csinos modell és koreográfus kedvese együtt nyaraltak, szinte a földi paradicsomban érezték magukat (Fotó: Alföldy Anna)

A páros már fél év után nagyon biztos a kapcsolatában, így a közös nyaralás után a következő nagy lépést is megtették:

Augusztusban a fél hónapot átnyaraltuk a barátommal, utána pedig együtt elköltöztünk egy nagyobb ingatlanba. Úgyhogy úgy telt el ez a hónap, hogy szint észre se vettem. Egy kicsit fáradt is vagyok miatta, mert ez elég sok volt egyszerre, de nagyon jó volt emellett. Egyébként Olaszországban voltunk egy hétvégét, utána pedig Portugáliába utaztunk. Gyönyörű volt, csak nagyon fárasztó, nem is gondoltuk volna, hogy ennyire az lesz, de tényleg aktív túrázás volt. Miután hazajöttünk pedig már jött is a költözés, rá két napra, szóval még visszarázódni se volt időnk. Természetesen mindezt munka mellett.

A Next Top Model Hungary sztárja a munkában is partnerre talált

Anna a műsor után nagyon jól átlátja a TV-s forgatásokat, ahol a párja is dolgozik, így egyáltalán nem szül közöttük feszültséget a szokatlan napirend:

Mivel ő is forgatásokon dolgozik, egyikünknek sem idegen ez a világ, és teljes mértékben együtt tudunk működni ezen a téren is. Én is tudom milyen egy TV-s forgatás és ő is tudja, milyen egy modell munka, ami mondjuk eltart 10-13 óráig is. Így ez abszolút kivitelezhető a kettőnk kapcsolatában.

Alföldy Anna és párja
Alföldy Anna párja minden terülten nagyon illik hozzá, így boldogabb nem is lehetne (Fotó: Alföldy Anna)

Szerencsére ugyanez igaz a modellt övező médiafigyelemre is.

Nem is beszéltünk soha arról, hogy hogyan kezeljük a médiát, mert nem érte váratlanul ez az egész. Emiatt nem is kellett semmire felkészítenem, mert ismerte a helyzetet. És persze nekem is nehezebb lenne elfogadni a munkáját, ha nem láttam volna eddig bele, hogy hogyan is működnek a forgatások

 – vallotta be a TV2 sztárja.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek