TÁNC

Ördög Nóra nem kertelt, ezt gondolja Hosszú Katinkáról

mkb

Létrehozva: 2024.09.22. 18:00

Már csak néhány hét, és elindul a TV2 várva várt showműsora, a Dancing with the Stars. Izgalmas karakterek lépnek parkettre, a zsűriben helyet foglaló Ördög Nóra elárulta, kire kíváncsi a legjobban.

Október 12-én „mindenki táncol”, tíz sztárpáros legalábbis mindenképpen. Kilenc táncpár kilétéről már lehullott a lepel, hogy ki lesz a meglepetés vendég, arra még várni kell, de addig is, Ördög Nóra, a műsor egyik zsűritagja, elárulta, melyik sztárra a legkíváncsibb.

Ördög Nóra
Ördög Nóra nem titkolja, Hosszú Katinkára a legkíváncsibb (Fotó: Máté Krisztián)

„A privát életben futottunk már össze"

Hosszú Katinka az egyik legnagyobb meglepetés ebben a műsorban. Különösen azért, mert ő még sosem szerepelt ehhez hasonló show-ban. Óriási dolog, hogy ráadásul kicsi gyerek mellett ezt elvállalta. Rá vagyok a legkíváncsibb. Nagyon nagy mítosz övezi őt, közben pedig egy nagyon kedves csaj, és nagyon örülnék, ha ez kiderülne itt a műsorban is. A privát életben futottunk már össze különböző helyzetekben, és mindig elképesztően kedves volt. Szeretném látni, ha a műsorban ez kibontakozna a táncon keresztül – vélekedett Nóra.

Hosszú Katinka és Suti András
Dancing with the Stars 5.
Hosszú Katinka nagy meglepetése a műsornak, Suti András próbálja majd előcsalogatni a táncos énjét (Fotó: Nánási Pál / TV2)

Ördög Nóra: „Nagyon várom a két bohóc fiút"

A családanya elismerte, az olimpikont valóságos személyi kultusz övezi, s szerinte jót tesz, ha egy kicsit meglátunk valami mást is a kemény sportolói oldalán kívül.
Szerintem sok ember úgy van vele, hogy: hú, a Katinka! Van egy ilyen távolságtartás vele kapcsolatban, és egy óriási tisztelet is persze. De szeretném, ha a műsor hatására egy kicsit emberközelibbé válna a viszonya a közönséggel.

Persze a tévés személyiség nem csak miatta várja a műsor kezdetét.
Igazából mindenki érdekes ebben a csapatban. Sok olyan szereplő van, akit ismerek már, de ilyen szituációban még nem láttam, ezért különösen kíváncsi vagyok például még Szabó Zsófira, Törőcsik Franciskára, Tóth Gabira. És hát nagyon várom a két bohóc fiút, PSG Oglit és Kamarás Norbit, akik szerintem nagyon komoly meglepetést fognak okozni, és megmutatják, milyen alázattal állnak a feladathoz.

A korábbi sikerekre való tekintettel immár ötödik évadával tér vissza a TV2 képernyőjére a Dancing with the Stars
Összeállt a Dancing with the Stars 5. évadának a csapata, illetve majdnem: egy meglepetés pár még csatlakozik majd hozzájuk (Fotó: Bors)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek