Terhesség

Összetört az énekesnő: betegsége miatt nem lehet saját gyereke

B. V.

Létrehozva: 2024.09.10.

Terhessége mindkettőjük életét kockáztatná, nem hordhatja ki babáját.

Szomorú hírt közölt sokak kedvenc énekesnője, Selena Gomez. Az amerikai sztár ugyanis közölte, egészségügyi állapota sajnos nem engedi meg neki, hogy saját gyermeke legyen. Ez pedig annak kapcsán vetődött fel egy interjú során, hogy megkérdezték tőle, milyen jövőt lát maga előtt jelenlegi barátjával, a szintén énekes Benny Blancóval. Ekkor mondta el: családot szeretne, de sajnos nem szülhet majd saját gyermeket. Jelenleg az a legfontosabb a számára, hogy szerelmével megóvják kapcsolatukat a nyilvánosság elől. 

Screen Actors Guild awards - Arrivals, Selena Gomez 2024, AFP
Autoimmun betegsége csak a béranyaság vagy az adoptáció az, ami opció lehet számára, ha gyermeket szeretne. Fotó: AFP

Nincsenek szabályok. Azt akarom, hogy önmaga legyen. Én is önmagam akarom adni.

 - közölte majd hozzátette, nem érez nyomást azzal kapcsolatban, hogy mikor házasodnak majd össze.

Ellenben az anyaság olyan dolog, amiről biztosan tudja: ő sajnos nem hordhatja ki saját gyermekét.

Erről még soha nem beszéltem, de nagyon sok egészségügyi problémám van, ami egy terhesség esetén nemcsak a baba életét, de a sajátomat is veszélyeztetné. 

- vallotta őszintén az énekesnő, akinek kórtörtértenének egy része közismert, írja az UNILAD.

Sosem titkolta, hogy krónikus autoimmun betegséggel, lupusszal küzd, amit 2014-ben diagnosztizáltak nála. Ezt követően pedig 2017-ben vesetranszplantáción kellett átesnie. Mint fogalmazott, a teste igazából önmagával harcol a lupusz miatt, ami egészen szürreális. Az orvosok közölték, ha nem vesz vissza, akkor akár sztrókot is kaphat, meghalhat.

Épp ezért nem hordhatja ki saját gyermekét, nem szülhet. Ez pedig olyan dolog, amit meg kellett gyászolnia. Mindig is vágyott ugyanis az anyaságra, ami habár így is lehetséges, nem olyan módon, mint azt gondolta volna. 

Áldásnak vélem, hogy vannak a világban olyan csodálatos emberek, akik béranyák, vagy ott van az adoptáció is. Mindkettő hatalmas lehetőség számomra. Teljesen megértem azon nők életét, akik meghaltak volna azért, hogy anyák lehessenek. Az ő történetük segített. Én is ilyen voltam. Ennek ellenére izgatott vagyok, hogy az utam ezek után, hogy fog kinézni. Kicsit más lesz tudom, de a nap végén nem érdekel. Az enyém lesz a gyermek. Az én babám.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek