Születésnap

Ötéves lett Cooky kisfia: „Valamit jól csináltunk Debivel”

Létrehozva: 2024.09.02.

Igazi banzájt csaptak a kisebbik Szelba fiú születésnapján! Cooky és Debóra kisfia ötéves lett.

Nátán ötéves lett, és Cookyék igazán megadták a módját az ünneplésnek. Erről meséltek a hot! magazin legfrissebb számában. 

Cookyék hatalmas bulit csaptak a kisfiuk születésnapján - Bors
Fotó: Instagram / cooky_hivatalos / hot magazin

A nagy család igazán méltóképpen ünnepelte meg a kisfiú születésnapját. 
– A családunk elég népes Debi részéről, így összesen tizenketten voltunk Nátán ötödik születésnapján. Csodálatos pillanatokat éltünk meg, hiszen a kisfiunk elképesztően boldog volt, ráadásul finom kajákat ettünk, és a díszes torta sem maradhatott el! Sok játékot kapott a kisfiam, volt köztük kocsi, teherautó, de még telefontok is! Folyamatos munka az, hogy figyelünk a gyerekeknél a mértékre, hiszen akkor tanulhatják meg, hogy mindennek van értéke – mesélte büszkén az édesapa a hot! magazinnak.

Cookyék hatalmas bulit csaptak a kisfiuk születésnapján Fotó: archív / hot magazin

Cooky: Valamit jól csináltunk Debivel, hogy ennyire jó testvérek a fiúk

Csupán egy év a korkülönbség Kevin és Nátán között. A két fiú nevelésében hasonlóan gondolkodtak a szülők, ugyanis mindkét gyermeküket szerették volna megtanítani a szeretetre és a törődésre, ami fontos az életben. A Rádió1 műsorvezetője imádja, amikor meghitt pillanatoknak lehetnek szemtanúi gyermekeiknek köszönhetően. 
– Nátánnak még van egy éve az óvodából, a bátyja, Kevin azonban most lesz első osztályos. A kis korkülönbség ellenére nagyon jó testvérek. Nincs verekedés és veszekedés, jól kijönnek egymással a gyerekek. Amikor az egyikük előbb kel fel, odamegy a másikhoz, és megölelgeti. Az ilyen pillatoknál mindig azt gondolom, hogy valamit jól csináltunk Debivel, hogy ennyire jó testvérek a fiúk – árulta el Cooky.

hot magazin címlap feltöltéshez
További izgalmas történetekért keresd a legújabb hot! magazint! Fotó: archív / hot magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek