Amerikai álom

Magyar lány álmát váltotta valóra Ricky Martin

Niki

Létrehozva: 2024.09.27. 10:30

A világsztár az elmúlt hétvégén Magyarországon lépett fel a Szerencsejáték Zrt. szuperkoncertjén, ahol 70 ezer ember tombolt a slágereire. De talán azt sokan nem tudják, hogy Ricky Martinnak igazán különleges kapcsolata van hazánkkal, hiszen van egy magyar lány, aki neki köszönheti, hogy valóra váltak az álmai. Marosi Erika az Instagram-oldalán fejezte ki a háláját az énekesnek.

Ricky Martin Magyarországon lépett fel a múlt héten, és természetesen a táncosait is magával hozta a szuperkoncertre, akik között egy ismerős arc, Marosi Erika is feltűnt. A „kis magyar lány”, ahogy magát nevezte, már évek óta turnézik a világsztárral, ami maga a valóra vált álom egy táncos számára. A múlt heti Ricky Martin koncert Budapesten pedig már csak a pont volt az i-re, ahogy erről az Instagram-oldalán mesélt.

LAB_8182 Ricky Martin koncert Budapest
70 ezer ember előtt lépett fel Ricky Martin Budapesten, táncosai között egy magyar lány is volt (Fotó: Ladóczki Balázs)

Erika nevét talán itthon nem sokan ismerik, de külföldön évek óta elismert táncos, így nagyon különleges volt számára a visszatérés.

Reflektálva az elmúlt hétvégére... Az, hogy visszatérhettem és felléphettem Magyarországon egy ritka és nagyon büszke pillanat volt nekem és a családomnak, a kör bezárult. Több mint 70 000 ember jött el és bulizott Budapest utcáin

– írta az Instagram oldalán.

- Köszönöm Ricky Martin, hogy továbbra is valóra váltod egy kis magyar lány álmait. Annyira szeretem a turnés családomat. Megcsináltuk! – tette még hozzá.

Marosi Erika már 13 éve Ricky Martin táncosa

A gyönyörű lány azt is elárulta, hogy amikor 2011-ben jelentkezett a meghallgatásra, hogy a világsztár táncosa lehessen, nem érte el a megadott magassági korlátot, mégis sikerült meggyőznie a stábot, hogy Ricky oldalán a helye. Ennek pedig immár 13 éve, ami szinte azóta is felfoghatatlan számára.

Soha nem gondoltam volna, hogy 13 évvel később is ilyen hihetetlen, életre szóló élményeket gyűjtök majd, miközben a gyermekkori álmomat élem egy ilyen nagyszerű művész, barát és ikon mellett

- írta az Instagram-oldalán az énekesről.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek