CSALÁD

Rúzsa Magdi felfedezettje: A Megasztár miatt felmondtam a munkahelyemen, mindent feladok, hogy az álmomat kövessem

mkb

Létrehozva: 2024.09.23. 03:00

Épphogy elindultak a Megasztár válogatói, de talán már meg is van a győztes. Rúzsa Magdi legalábbis így gondolta, mikor meghallotta Tóth Abigélt énekelni. A 21 éves szepsiszentgyörgyi lány a Borsnak mesélt családjáról és arról, miért indult a műsorban.

Még csak az első válogató zajlott le, Rúzsa Magdi szerint máris megvan a Megasztár 7. évadának győztese. Tóth Abigél Evelin leénekelte a csillagokat is az égről, ráadásul élettörténete is megrázta a közönséget és a zsűrit.

rúzsa magdi
Rúzsa Magdi úgy érzi, meg is találta a Megasztár győztesét (Fotó: TV2)

„Rúzsa Magditól féltem leginkább"

Abigél a műsorban elárulta, egy bántalmazó kapcsolatból kilépve szeretné bebizonyítani, első sorban saját magának, hogy érdemes rá, hogy szeressék, hogy szeresse önmagát, és hogy van helye a népszerű tehetségkutató műsorban.

A Bors felkeresésére Abigél elárulta, a nehéz pillanatokban a családja mindig vele volt, s mikor elmondta otthon, Szepsiszentgyörgyön élő szüleinek, hogy mire készül, teljes mellszélességgel támogatták.

Tóth Abigél első számú rajongói a szülei (Fotó: TV2)

Igazából nem ez az első alkalom, hogy jelentkeztem egy tehetségkutató műsorba, de annak idején még nagyon fiatal voltam, 13 éves lehettem, és a korom miatt nem juttattak tovább. Azóta sok mindenen keresztül mentem, és úgy éreztem, most jött el újra az ideje, hogy belevágjak. Rúzsa Magditól féltem leginkább, ő nagyon szúrós szemmel ítéli meg a versenyzőket, de mikor énekelni kezdtem, láttam rajta, hogy megnyugodott a lelke – idézte fel a megható pillanatokat a Megasztár 7. évadában a 21 éves lány, akinek a zsűri egyhangúan igent szavazott, sőt, Rúzsa Magdi úgy fogalmazott, szerinte meg is találták a végső győztest Abigél személyében.

Kétéves voltam, amikor a szüleim felfedezték, hogy apukám szintetizátorát egészen tudatosan, tehetségesen „billegtetem” ide-oda. Négyéves voltam, amikor zongoratanárhoz írattak, aztán iskolásként énekelni tanultam, középiskolában opera-ária szakra jártam, és népdalversenyeken is indultam, háromszoros országos első helyezett voltam – sorolta szerényen Abigél, aki jelenleg egy szepsiszentgyörgyi outletben dolgozik.

Videókat, képeket készítek, népszerűsítem a boltot, ha kell, a kasszába is beállok. Viszont a Megasztár miatt felmondtam a munkahelyemen, mindent feladok, hogy az álmomat kövessem. 

Ebben a szüleim is partnerek: mikor otthon elmondtam, hogy jelentkeznék, apukám ennyit mondott: na, pakolj, megyünk! Nagyon fiatalosak a szüleim, a legjobb barátaimként tekintek rájuk. A két kezem összeteszem, hogy ilyen szüleim vannak.

„A szüleim magukra tetováltatják, hogy: Megasztár 2024!”

Abigél igazi vagány lány, már csak ránézésre is: a 21 éves lányon számtalan tetoválás van.

Tizenhat évesen készült az első tetoválásom, a bokám fölé egy kis szimbólum. Úgy voltam vele, hogy egy elég, de aztán elkapott a gépszíj, és egy éven belül még további húsz tetkóm lett. Jelenleg huszonhatnál tartok. Nem kizárt, hogy a Megasztár apropóján is készül majd egy újabb. A szüleim azt mondták, ha eljutok a döntőig, ők azonnal magukra tetováltatják, hogy „Megasztár 2024!”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek