NOSZTALGIA

Szívszorító emléket idézett fel Rúzsa Magdi: „Amikor az én anyukám kicsit is szomorú volt..."

mkb

Létrehozva: 2024.09.22. 20:47

Kedves gyerekkori emléket idézett fel a vajdasági énekesnő. Rúzsa Magdit a Megasztár első válogatóján ragadta el a nosztalgia.

Rúzsa Magdi kedves történetet osztott meg az édesanyjáról az egyik énekes produkciója után a Megasztár 7. évadának első válogatóján. Az emlék felidézése azonban kevés volt ahhoz, hogy bizalmat szavazzon a 20 éves különc énekes-jelöltnek.

rúzsa magdi megasztár
A Megasztár zsűri 2024-ben, élükön Rúzsa Magdival már az első meghallgatáson nehéz döntések előtt találta magát (Fotó: TV2)

Rúzsa Magdi gyerekkori emléket idézett fel

Drámából és meglepő tehetségekből nincs hiány a Megasztár 2024-es évadának első válogatóján. Különc figurákból is akad, élükön Barton Marcival, aki a nagymamájával érkezett a meghallgatásra, aki rögtön elkezdte kiosztani a várakozóknak unokája névjegykártyáját. Kisfilmjében Marci elárulta, 10 éve tanul éneket, nagymamájára pedig kabalájaként és menedzsereként tekint.

Barton Marci különleges kinézetével már megvette a zsűrit, produkciójáról azonban megoszlott a vélemény (Fotó: TV2)

Úgy készülök a Megasztárra, hogy viszek magammal a bőröndömben rántott húsos szendvicset, magnéziumtablettát és névjegykártyát

– árulta el a fiatal induló, aki karakteres megjelenésével rögtön felkeltette a zsűri figyelmét. Elvis Presley dalt hozott a színpadra, ami a zsűri egy része szerint rendben volt, de kissé megúszós választás. Rúzsa Magdi széles mosollyal, sokszor lehunyt szemmel hallgatta a dalt, aminek különleges oka volt. A produkció után elárulta:

Képzeld el, nekem most olyan szép pillanatokat szereztél. Mert amikor az én anyukám kicsit is szomorú volt, akkor mindig megtáncoltatott: állhattam az ő lábán, és mindig Elvist hallgattunk. Látom magam előtt, ahogy lenyomja a rádiót, a dal elindul, és az én anyám végre boldog lesz. És én ott vagyok vele, és táncolunk. Nekem ezt most annyira visszahoztad, az illatokat is. Nagyon szépen köszönöm!

– érzékenyült el Magdi, majd így folytatta:

Nem szeretnék hiú ábrándokat adni mégsem, mert most ide erre a színpadra ez lehet, hogy kevés lesz. De nagyon szép volt, különleges és egyedi. Köszönöm! – tette hozzá.

A zsűrit valóban megosztotta a produkció: Marsalkó Dávid szerint túlzottan biztonsági játék volt, Papp Szabi sem látta a megasztár-karaktert Marciban, míg Caramel és Marics Peti bizalmat szavazott neki. Így Rúzsa Magdin állt vagy bukott a fiú sorsa: Marics végül rábeszélte az igenre.
Akkora nemet akartam mondani, mint a ház, csak ez a kismajom beígért egy vállmasszázst – viccelődött a háromgyermekes anyuka.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek