Születésnap

Sári Évi: Van, hogy elfelejtem, hány éves vagyok!

Bors

Létrehozva: 2024.09.23. 09:00

Az énekesnőt egyáltalán nem foglalkoztatja a kora. Sári Évi 47 évesen is bomba formában van, sokat dolgozik, de már mindig hagy időt a pihenésre.

Sári Évinek korábban rengeteg problémája származott abból, hogy nem tudott nemet mondani, emiatt a magánélete és a munka közötti egyensúly inkább az utóbbi felé billent.

hot! Sári Évi
Sári Évi: „Szeretem, ha kicsit megmondják, mit csináljak” (Fotó: Szabolcs László / hot magazin)

Néhány hete tért haza a festői Mikonoszról az énekesnő, aki a nyári időszakot a pihenésnek szentelte a nagy hajtás előtt, ami az őszi szezonban várja.

Néhány éve tudatosan járok pihenni. Amikor nagyon sokat kell dolgoznom, akkor a saját testi és lelki épségem érdekében erőszakosan előre kihúzok napokat, és nem foglalkozom azzal, hogy lehetett volna még fellépni vagy vállalni egy plusz munkát. Szerencsére az életem azon szakaszában vagyok, ahol beleférnek a kisebb kiruccanások, amelyek nagyon feltöltenek. Itthon folyamatosan készülni és tanulni kell valamire, ami azért képes megtépázni az idegrendszeremet – kezdte Évi a hot! magazinnak.

Sári Évi a Sztárban Sztárban is felperzselte a színpadot

A Sztárban Sztár egyértelműen arról szól, hogy néha az ellenkező nem bőrébe is bele kell bújni, Évi azonban úgy érezte, bőven lett volna még benne lehetőség, hiszen ahogy az Axl Rose-féle férfiasság, úgy a nőiesség is közel áll hozzá.

Vannak olyan helyzetek az életben, amikor a sarkamra állok, közben meg szeretek gyenge nő lenni, és szeretem, ha kicsit megmondják, mit csináljak. Szerintem az is lehet visszatetsző, ha valaki nagyon karakán. Néha hagyni kell kicsit, hogy irányítsanak – avatott be bennünket a színésznő.

Sári Évi fiatalon másképpen gondolkodott

Évi nemrég ünnepelte a 47. születésnapját, és úgy érzi, mára benőtt a feje lágya, és elfogadta a korát.

Ennyi idősen már ott tartok, hogy nem várom az ajándékokat. Fiatalabb koromban ez nagyon is izgatott, de ma már nem hoz lázba. Nekem az a fontos, hogy a nagy napon együtt leszek a barátaimmal és a családdal. Szerencsére van, hogy elfelejtem, hány éves vagyok! Annyira nem foglalkoztat ez a kérdés. Ha az jár a fejedben, hogy milyen öreg vagy, akkor a kisugárzásod is olyan lesz, azt pedig látják az emberek.

Sári Évi színházi szerepei - A világot jelentő deszkák

Évit több produkcióban is láthatjuk a Madách Színház jelenlegi évadában: fontos szereplője a Macskáknak, a Pretty Womannek, a Vuknak és a Mamma Mia!-nak is. Ezenkívül a PS Produkcióval az Erkel Színházban Vámpírok báljában szerepel majd októberben.

hot címlap
További sztárhíreket olvashatsz a hot! magazin e heti számában! (Fotó: hot! magazin/archív)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek