ez igen

Csak úgy potyognak a könnyeink: így mulat a Schobert család

Létrehozva: 2024.09.29. 08:30

Nem fogják vissza magukat.

Schobert Norbi és Rubint Réka házassága igazi idilli szövetség. Bár igen megosztó személyek és az évek alatt sok bántás érte őket, a pár ezeket mindig ki tudta zárni, és csak a jó dolgokra koncentráltak. Jóllehet sok nehézséget kellett a hátuk mögött hagyniuk (Norbi betegsége, szakítások, támadások és rágalmak), ők azért csak a jó dolgokba kapaszkodnak, abból pedig adatott nekik bőven. Fantasztikusan összetrató családjuk van: a gyerekeik ügyesek, okosak, talpraesettek, és bizony szívesen vesznek részt a családi életben. A karrierjük a csúcson jár, és nagyon sok barátjuk van, akikre támaszkodni tudnak. Norbi ezzel kapcsolatban osztott meg egy klipet. 

A Schobert család nagyon szereti együtt tölteni az idejét 

Schobert Norbi most egy tüneményes videót tett közzé. Az egyik legjobb barátjuk ugyanis írt nekik egy dalt, amely arról szól, hogy a házasságuk milyen erős, hogy milyen ügyesen küzdik le együtt az akadályokat, és hogy mennyire tiszteletreméltó, becsületes emberek. Ehhez egy klip is készült, amelyen bulizós videók lettek bevágva, és bizony az állunk is leesik, hogy a Schobert család milyen pazarul tud szórakozni. A videót Norbi sem bírta ki könnyek nélkül, és így nyilatkozott róla: 

Köszönöm Barátom a dalt, amit Rólunk írtál. Fürjes István, alias Isti-Pí. Te vagy az aki bizonyítja, hogy hittel, kitartással, akarattal bármi elérhető. Olyan erős a hited, mint a mi 23 éves Barátságunk!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek