szerelem

„Tudtam, hogy Réka lesz az első és utolsó igaz szerelmem” – így vélekedik a házasságáról 22 év után Schobert Norbi

Niki

Létrehozva: 2024.09.07.

Az ország egyik legismertebb házaspárja a napokban ünnepelte a 22. házassági évfordulóját, amit igazán különleges módon tartottak meg. Schobert Norbi és Rubint Réka megpróbáltatásokkal teli két éven vannak túl, de a szerelmük erősebb, mint valaha. Kapcsolatuk sokak előtt példa lehetne, ők mégsem gondolnak így magukra.

Schobert Norbi és Rubint Réka már több mint két évtizede házasok, egészen pontosan a 22. évfordulójukat ünnepelték a napokban. A páros volt már fent és lent, megéltek mélypontokat és magaslatokat is, bár az elmúlt két évben az előbbiekből sajnos több jutott. De ők ebből is felálltak, és persze kitartottak egymás mellett, mint mindig. Az édesapa lapunknak elárulta, mivel töltötték ezt a különleges napot, és hogy mit gondol arról a bizonyos lécről, amit a kapcsolatukkal igencsak magasra tettek a gyerekeik leendő párjai számára.

Rubint Réka és Schobert Norbi
Schobert Norbi 22 évvel ezelőtt fogadott örök hűséget Rubint Rékának, most elárulta, mi a boldogságuk titka (Fotó: Instagram)

Bár a fitneszguru már többször is újra feleségül vette élete szerelmét, most nem ez történt, annak ellenére, hogy valóban az oltár elé álltak a templomban:

Nem vettem el Rékát újra feleségül, semmi ilyesmi nem történt. Volt egy szentmise, ahol áldást kértem a házassági évfordulónk alkalmából a házasságunkra és utána pedig elmentünk egy kicsit ünnepelni. Úgy éreztük, hogy most nagy szükségünk van erre, és szerintem vannak olyan időszakok, amikor be kell engedi a Jóistent egy kapcsolatba, ez is egy ilyen volt.

– Nagyon nehéz két évünk volt, és bár mindig reménykedünk benne, hogy most már csak a jó dolgok jönnek, de ez már nem rajtunk múlik – tette még hozzá.

A Schobert család nagyon szeret együtt ünnepelni, különösen a sok fájdalom után, amit át kellett élniük, így mindig találnak is rá okot, hogy megtehessék.

Minden hónapban tartunk valamilyen ünnepet a családdal, legyen az születésnap, névnap, vagy éppen házassági évforduló. Nem is az apropó a lényeg, hanem hogy minden hónapban legalább egyszer legyen egy ünnepség, amikor együtt vagyunk, mert az élet rövid és az ember a nap végén csak azt viszi magával, amit átélt. Felesleges hajszolni a pénzt, inkább legyünk együtt

 – mesélte Norbi.

Schobert Norbi nem akar példa lenni

A fitneszkirályt arról is megkérdeztük, mégis mi a titkuk feleségével, hogy ennyi év után is így lángol közöttük a szerelem, de sajnos kiderült, erre nincsen recept.

– Őszintén nem tudom mi a titok, azt tudom, hogy szeretem Rékát, és szerintem csak ennyi. Persze vannak, és lesznek is konfliktusok, volt már veszekedés, tányértörés is, de mindig együtt maradtunk és kitartottunk egymás mellett, mert nem tudunk egymás nélkül élni – vallotta be.

Pedig bizonyára a gyerekeik is kíváncsiak lennének erre majd a későbbiekben, ha arra vágynak, ami a szüleik között van, bár Norbi szerint semmi szükség arra, hogy őket kövessék:

Szerintem nem tettük a lécet sehova. A gyerekeink úgy élnek, ahogy akarnak és én azt gondolom, hogy mindegy, hogy milyen párt találnak majd maguknak, ha boldogok. És persze idejük is van még rá bőven. Én is csak azt tudtam, amikor Rékát megláttam, hogy ő lesz életem első és utolsó igazi nagy szerelme. De nem akarom ezt követendő példának állítani senki elé, egyszerűen csak az a lényeg, hogy ami a nap végén megmarad, az élmények, emlékek, azok boldogságról és szeretetről szóljanak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek