Túl sok?

Egy ország akadt ki reggel: Sebestyén Balázs lelőné a szomszéd kutyáját

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.09.04.

Reméljük, a híres rádiós nem komolyan gondolta a reggeli műsorban elhangzottakat. Sebestyén Balázs újra a közönség kereszttűzébe került.

Sebestyén Balázs rádiós műsorában meglepő kijelentést tett, ami kiverte a biztosítékot sokaknál. A reggeli rádióhallgatók arra lettek figyelmesek a szórakoztató műsor közben, hogy a híres rádiós-műsorvezető olyat mondott, ami nem volt megszokott, még tőle sem. Reméljük Balázs nem gondolta komolyan szavait.

Puzser-BalazsPodcastMD-15
Sebestyén Balázs
Sebestyén Balázs ezzel túl ment egy határon a hallgatók szerint (Fotó: Máthé Daniella MD)

Túl ment egy határon?

Tegnap reggel is menetrend szerint haladt a Rádió 1 reggeli műsora, mikor is Balázs szóba ejtett egy olyan témát, ami nagyon idegesíti őt. Egy hallgató internetes bejegyzése szerint olyan extrém dolgokat mondott, amelyek nincs hely az éterben.

Először is leszögezném, hogy nem szoktam hallgatni őket… – kezdte az adásra véletlenül keveredő autós.

Ma sajnos késve indultam munkába, nem kerestem zenét, de valamit hallgassunk alapon bekapcsoltam a rádiót, ahol Balázs épp arról fröcsögött, hogy az ablaka alatt ugató kutya miatt nem tudott aludni és már úgy volt vele, hogy kimegy és fejbe lövi aztán folytatta…

…, hogy ma, ha hazamegy, ketaminos hússal kedveskedik majd a kutyának

– idézte a rádiós szavait a hallgató.

Szerintem ez nem hangozhat el egy rádióban, de még egy baráti társaságban viccelődésképpen sem! 

– szögezte le a kommentelő, akinek a bejegyzését gyorsan felkapta az internet, bár reménykedünk benne, hogy a rádiós nem gondolta komolyan szavait.

Sebestyén Balázs az emberek kereszttűzében

Amióta nagy változások álltak be a reggeli műsor felállásában, azóta egyre több panasz érkezik Balázsékra a hallgatóktól, sőt ez a mostani elszólalás csak olaj volt a tűzre. Sokan megjegyezték: az érezhető változást.

Az idő előrehaladtával a műsor színvonala egyenes arányban csökken – írja egy kommentelő, aki már egy ideje nem is hallgatja a műsort.

Undorító dolog ilyennel viccelődni, amikor mindenki tudja, hogy iszonyatosan nagy probléma az országban az állatok bántalmazása. Mélységesen szégyellje magát!!! – szögezte le egy hozzászóló, aki szerint sok olyan probléma van még, ami miatt aggódhatnának a reggeli rádiósok.

Ez kib*szottul nincs helyén 

– fejtette ki őszinte véleményét egy Redditező.

A szóban forgó részt 2:10-nél hallhatja:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek