Haláleset

„Egyelőre fel sem tudjuk fogni, hogy ez bekövetkezett” – Sihell Ferry 25 éves családtagját gyászolja

S.M. -

Létrehozva: 2024.09.22. 13:00

Szomorú időszakot él a mulatós sztár. Sihell Ferry és családja gyászol. Szombat reggel súlyos betegség következtében veszítették el a 25 éves családtagot, a hét elején pedig egy jó barátjuktól is örökre búcsúzniuk kellett.

Sihell Ferry a hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg fájdalmát, számára két fontos személy távozott négy nap különbséggel az élők sorából. 

Sihell Ferry
Sihell Ferry kedden egy jó barátot, szombaton pedig fiatal családtagját veszítette el (Fotó: Sihell Ferry)

Sihell Ferry családja tele van szomorúsággal és fájdalommal

A mulatós sztár megrendítő szavai mindenkit megérintenek, hiszen szomorúság és fájdalom költözött a szívébe.

Sziasztok! Vannak időszakok az ember életében, amikor nem úgy ragyognak a csillagok, ahogyan kellene. 

– Nekünk ez a hét most ilyen, tele vagyunk szomorúsággal és fájdalommal. Kedden egy nagyon kedves barátunk hagyott itt minket, akitől rengeteget tanítást kaptunk és sok bölcs gondolattal gazdagította az életünket. Ma reggelre a berhidai családomra ült a fájdalom és a gyász, a világ legfájdalmasabb tragédiája történt, egy fiatal 25 éves gyermeket vesztettünk el, Vörös Tamás Jr.-t, mindenki Buciját, aki bár nagyon harcolt, ezt a csatát sajnos nem tudta megnyerni. Az édesanya a második unokahúgom, akivel az elmúlt napokban folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, érdeklődtünk a gyermek hogyléte felöl és bár tudtuk, hogy mi várható, felfogni szinte mégis lehetetlen. 🖤 Ezen a héten a vidámság helyett most egy saját dalomat osztok meg veletek, amivel búcsúzom mindkettőjüktől, és kívánom, hogy legyen nekik könnyű a föld… – írta Sihell Ferry Facebook-oldalán.

„Mély gyászban van az egész családunk”

A Bors telefonon kereste meg az énekes-producert, aki ezúttal csak szűkszavúan, megtörten nyilatkozott lapunknak. Elmondta, hogy az elhunyt családtag hozzájárulásával beszél a történtekről. Bár nincsenek napi kapcsolatban, de együtt nőttek föl Berhidán, és ha baj van, akkor mindenki összetart, mint ahogy most is.

Az unokatestvérem fiát gyászoljuk. 

Sajnos egy olyan ritka fajta daganatos betegség támadta meg, ami tovább terjedt a szervezetében, tegnap hajnalban elvesztettük. 

– Tatavasz óta tudtunk a gyermek egészségügyi problémájáról – kezdte Feri. – Mély gyászban van az egész családunk. Felfoghatatlan az a tragédia, ami minket ért. Tamás a világ egyik legjobb gyermeke volt, nem volt semmilyen káros szenvedélye, becsületesen dolgozott. Sajnos igaz a dal, hogy csak a jók mennek el. Egyelőre fel sem tudjuk fogni, hogy ez bekövetkezett. 

Tudtuk, hogy visszafordíthatatlan az állapota, mégis rendkívül megrázott minket a hívás, amikor értesítettek bennünket a haláláról.

 – Nagyon együtt érzek a családdal, osztozunk a fájdalmukban, amiben tudjuk, támogatjuk őket zárta a beszélgetést Ferry.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek