Zakó

Kamerák előtt szenvedett balesetet Stohl András

Niki

Létrehozva: 2024.09.11.

A műsorvezető ugyan nem a legügyesebb, ha a ház körüli teendőkről, építkezésről, felújításról van szó, de annál lelkesebb. Így lesz ez most is az Újratervezés szerdai adásában, ahol a cél érdekében Stohl András még azt is bevállalta, hogy segít betonozni, ami nem éppen úgy sült el, ahogy azt tervezte.

Nem mindennapi látványnak lehetnek tanúi az Újratervezés ma esti adásának nézői, ugyanis Stohl András újabb területen próbálta ki magát a felújítás során, betonozásba fogott. Pontosabb a munka nehezebb részével kezdte, mert a talicskázást vállalta magára, ám az nem éppen úgy sült el, ahogy tervezte és a beton helyett ő maga került a földre. 

Stohl András és Lehoczky Léna Újratervezés
Egyre több munkafolyamatba tanul bele Stohl András az Újratervezésben (Fotó: TV2)

Az Újratervezés ötödik hetében a Hajdú családon segít a csapat, akiknek ugyan volt egy telke, de arra már nem voltak meg a forrásaik, hogy házat is építsenek rá, így igencsak kilátástalan helyzetbe került az egyedülálló édesapa és három gyermeke. Ám az építkezéssel a csapat is gondokba ütközött, így végül egy felújítandó ház vásárlása mellett döntöttek. Miután megvették a szörnyű állapotban lévő épületet a stáb belevetette magát a munkába. És bár Stohl András már többször is hangoztatta, hogy a barkácsolás vagy az építkezés nem éppen az ő terepe, az Újratervezésben nagyon is helytáll. Sőt, több munkafolyamatot is kipróbált már, mint a nemes vakolat felhordás vagy a csempézés. És persze igyekezett a lehető legszebb eredményt elérni, több-kevesebb sikerrel. A betonozásra most inkább az utóbbi volt igaz. A színész a friss betont tolta talicskában a keverőtől bentre, a házba. Ám a bejárat előtti vékony útszakasz igencsak kifogott rajta és véletlenül a kiásott árokba lépett, aminek hatalmas esés lett az eredménye.

A betonozás kemény munka és nagyon oda kell figyelni, hogy hova lép az ember. Ezt én be is mutattam

 – mondta András nevetve az esés után.

Stohl András Újratervezés
A színész még a betonozást is bevállalta, bár nem volt a legjobb döntés (Fotó: TV2)

Stohl András komoly sérüléseket is szenvedhetett volna

Bár a műsorvezető szerencsésen megúszta a balesetet, sokkal rosszabbul és végződhetett volna, hiszen a mély árokban akár még el is törhette volna a lábát. Ezután András is igyekezett jobban odafigyelni és a profi csapat is óvatosabban pakolt a talicskába, nehogy a súly miatt legyen legközelebb valamilyen komoly sérülés.

Ha te is kíváncsi vagy a vicces balesetre és, hogy milyen programra vitte a családot Csuti, megnézheted 21:30-tól a TV2 Klub-on!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek