Kifakadt

Stohl András nem bírta ki, élő adásban reagált a bántó kommentekre - Videó

K. C.

Létrehozva: 2024.09.15.

Folytatódik a Sztárban Sztár All Stars versenye.

Vasárnap este folytatódik a csoportos rangadók estéje, ami során a Sztárban Sztár All Stars versenyzői négyfős csapatokba rendeződve mérik össze a tudásukat. Először mindig a zsűri mond a hírességek fölött ítéletet, majd ezután dönthetnek a nézők. 

MK__3318
Fotó: Mate Krisztian

Ám még mielőtt a versenyzők belevághattak volna a produkciókba Stohl András megragadta a lehetőséget élő adásban reagált a bántó kommentekre. Ugyanis a szombati adásban pontozhatott először a zsűri, amivel nem igazán nyerték el a nézők rokonszenvét. Sőt több kritika is érte Liptai Claudia, Kiss Ramóna, Stohl András és Hajós András négyesfogatát. 

- Én elolvasok mindent egyébként. Ma is olvasgattam a kommenteket és hát nagyon kemények. Tehát azért kapunk hideget, meleget mostantól, hogy pontoztunk már. Egyébként nagyon szerettek minket addig, amíg nem pontoztunk. De mindig azon gondolkozom, hogy nyilván nem lehet mindenkinek megfelelni. De ezt fogadják el, hogy ez az én véleményem. A legjobban azt szeretem, hogy megvan bundázva. Nincs megbundázva! Senki nem tudja mi van, az jut tovább, akinek tovább kell jutnia. Ennyi - mondta Stohl András. 


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek