SIKER

Hoppá! Szabó Ádám Sztárban sztár-produkciója Amerikáig is eljutott

D.G.

Létrehozva: 2024.09.08.

A műsor korábbi évadának győztese akkorát énekel az All Stars első adásában, hogy kiejtette az aranytorkú Keresztes Ildikót. Szabó Ádám ráadásul nem csak a zsűrit, nem csak a nézőket, de a világsztár énekest, Teddy Swimst is lenyűgözte.

A fiatal énekes utolsóként lépett a színpadra a Sztárban Sztár All Stars első adásában, és olyat énekelt, hogy nemcsak a zsűrit vette le a lábáról, de a közönség is őt juttatta tovább a következő adásba. Szabó Ádám párbajellenfele, Keresztes Ildikó végül távozott a műsorból. 

Szabó Ádám
Szabó Ádám nemcsak a zsűrit és a nézőket, de az amerikai énekest is lenyűgözte (Fotó: Bors)

Szabó Ádám feleségének mondott hálát

A TV2 nagysikerű műsorának egyik legjobban várt párbaját a fiatal énekes és a különleges hangú Keresztes Ildikó vívta. Szabó Ádám nem volt könnyű helyzetben, hiszen az agyműtét miatt nyolc hónap kényszerpihenő után visszatért énekesnő a produkciója után nagyon jó kritikákat kapott a zsűritől. De amikor végre eljött az ő ideje, már az első hangoknál tátva maradt mindenki szája, annyira jól hozta az amerikai Teddy Swims-et, tombolt a közönség. 

Nagyon jó érzés, de kicsit fájdalmas is, hogy a Keresztes Ildit kellett kiejteni – mondta a Borsnak Szabó Ádám a műsor után továbbjutásáról. 

Már amikor őt húztam párbajellenfélnek, már az is szörnyű volt az elején is, de nagyon örülök, hogy sikerült továbbjutnom. Bevallom, volt bennem félelem, már csak azért is, mert négy éve ugye sikerült megnyernem ezt a műsort és így neki indulni az All Starsnak nagyon nehéz. Mert úgy voltam vele, ha most az első fordulóban kiesek, az nekem nagyon-nagyon gáz lett volna, ezért mindent megtettem, hogy ne így legyen! 

Az énekessel nagyot fordult a világ, amióta győzni tudott a műsorban 2020-ban. Rátalált a szerelem és feleségül is vette gyönyörű kedvesét, aki most is a helyszínen izgult érte.

Olyan erőt ad nekem, hogy nem lehet szavakba foglalni! Nekem szükségem van rá és hál’ Istennek megadatik minden nap, hogy velem legyen. 

Jennifer ennél jóval többet is tett, eljuttatta Szabó Ádám produkcióját Teddy Swims-nek. A világsztárt is lenyűgözte az utánzás, bekövette az énekest és megosztotta videóját Instagram sztoriban. 

NEMMMMMM HISZEM EEEEEL! Teddy Swimshez is eljutottunk tegnap és bekövetett+meg is osztott storyba! És még lehet SZAVAZOTT IS! Bárhogy is alakul a műsor, én már ezzel óriásit nyertem! Hálás vagyok és nagyon boldog!

– írta Facebook posztjában az énekes. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek