EMLÉKEZÉS

Szabó Ádám őszinte vallomása: Életem egyik legnehezebb feladatára készülök

D.G.

Létrehozva: 2024.09.28. 07:00

A tehetséges énekes ezen a héten az AWS együttes tragikusan fiatalon elhunyt frontemberét alakítja majd a Sztárban Sztár All Stars-ban, bízik benne, hogy előadásával méltó módon viszi tovább Siklósi Örs emlékét. Szabó Ádámnak különösen nehéz lesz ez az előadás, hiszen nemcsak tisztelte, de személyesen is ismerte és kedvelte kollégáját.

2021. február elején egy emberként sokkolta az országot, hogy Siklósi Örs elvesztette a leukémia ellen vívott harcát. Szabó Ádámot is nagyon megrendítette a tragédia, mai napig emlékszik a pillanatra, amikor megtudta a végtelenül szomorú hírt. 

Szabó Ádám
Szabó Ádám múlt héten Balázs Fecót alakította nagy sikerrel (Fotó: Bors)

Szabó Ádám méltó emléket szeretne állítani Örsnek

A Sztárban Sztár All Stars versenyzője már eddig is adott elő nagyon nehéz dalokat, bújt szinte utánozhatatlan sztárok bőrébe. Szabó Ádám mégis úgy érzi, az e heti feladat eddig számára a legnehezebb. A tragikusan fiatalon elhunyt frontembert, Siklósi Örsöt kell alakítania. 

− Az AWS egyik nagyon érzelmes dalával állok majd színpadra, ki kell rendesen eresztenem a hangomat. Mégsem ez okozza a feladat nehézségét – árulta el a Borsnak Szabó Ádám

Siklósi Örsöt és az együttesét 2018-ban ismertem meg, amikor együtt indultunk A Dal műsorban. A döntőben mind a ketten ott álltunk, én a Yes-Yes zenekarommal. Annyira előttem van, ahogy szurkolnak nekünk, hogy nekünk kell nyernünk, mi meg őket biztattuk, hogy ők fognak győzni a Vizslát nyár dalukkal. Semmiféle féltékenység, irigység nem volt köztünk, teljes szívből örültünk, hogy ők lettek a befutók.

Szabó Ádám
Szabó Ádám most Siklósi Örs bőrébe bújik, ami nagyon nehéz számára (Fotó: Facebook/AWS)

Az énekes hangja itt elcsuklott és azzal folytatta, hogy mennyire jó ember volt Örs, aki mindig őszinte volt és akivel bármikor lehetett egy jót beszélgetni. Nem csoda, hogy a zenész szakma egy emberként szurkolt neki, amikor kiderült, leukémiás. 

Nagyon megrázott mindenkit, amikor Örs elhunyt. Annyira tehetséges volt és annyira fiatal, mindössze 29 éves, el sem tudom képzelni, hogy lehet feldolgozni ezt a tragédiát a családjának, feleségének, a barátainak, a zenekarnak. Engem is megrázott teljesen, emlékszem a pillanatra, éppen vezettem, amikor Horváth Boldi hívott, meg kellett álljak az autóval. Nagyon remélem, hogy most szombaton az előadásommal sikerül szépen megemlékeznem róla! A felkészülésben nagy segítségemre voltak az AWS együttes tagjai, nagyon jó tanácsokkal láttak el és lelkileg is segítettek! 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek