Színház

Szabó Erika színházba való visszatéréséről mesélt

Létrehozva: 2024.09.11.

A színésznő kisfia születése után egy évvel újra színpadra áll. Szabó Erika elárulta, milyen gyakran láthatják majd a nézők és mely darabokban fog feltűnni.

Szabó Erika tizenegy hónapja adott életet első kisfiának és most, a színházi szezon indulásakor ő is újra a Thália Színház társulatát erősíti. A döntés már korábban megszületett, Erika és családja tudatosan alakították úgy az életüket, hogy ez megoldható legyen. 

Szabó Erika
Szabó Erika visszatér a színpadra  (Fotó: Móricz István)

Szabó Erika visszatért második családjához

Erika a TV2 Mokka vendége volt, ahol úgy nyilatkozott, szinte hihetetlen, hogy eltelt már ennyi idő.

Olyan, mintha nem telt volna el egy év, hiszen ennek a társulatnak már jó ideje én is része vagyok, és tulajdonképpen ők a második családom. Szerencsére Anyukám és Anyósom is nagyon sokat segít, illetve a színház is partner benne, hogy igyekeznek úgy összerakni a napirendemet, hogy az a tőlük telhető módon leginkább gyerekbarát legyen.

A színésznő elmesélte, hogy egy nagysikerű, sokat játszott előadással, ‘A hülyéje’ című darabbal indítják az évadot, amelynek próbafolyamataiba kimondottan üdítő belecsöppenni

– Ezt a darabot általában inkább a negyvenes-ötvenes korosztály szokta eljátszani, most pedig harmincas korosztály játssza. Nagyon jó energiák és hangulat van a próbákon, élvezem a munkát. A miniszter félrelép pedig jövő év elejére várható, de ebben egy kisebb szerepem lesz. Ezen kívül két korábbi szerepemet is visszaveszem. 

Nemrég repülőre is szálltak kisfiával

Erika és családja már az első repülős nyaraláson is túl vannak, mint mondja, egyáltalán nem volt nehéz Nolennel gépre szállni. Úti célnak Törökországot választották, mert oda nem hosszú a repülőút. 

Utazás előtt azért érdeklődtem a kisgyerekes ismerősöknél, hogy ki mennyi idő után merte bevállalni az utazást, de úgy gondoltuk, hogy ekkora utat kibírunk guggolva is. Gyerekbarát szállásra mentünk, ami élvezhető egy ekkora babával is, illetve mivel testvéremékkel mentünk, ezért volt lehetőségünk kettesben is megszökni a férjemmel néha, amikor a gyerekfelügyelet megoldott volt. Ez egy passzív, láblógatós nyaralás volt, így is terveztük.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek