Szerelem

Szabó Simon szerelmes fotót posztolt

Zs.

Létrehozva: 2024.09.28. 13:45

Módosítva: 2024.09.28. 13:57

A színész a jelek szerint nem tud betelni a kedvesével, Balogh Edinával. Szabó Simon most újabb, minden eddiginél őszintébb szerelmes posztban tudatta a nagyvilággal, hogy megtalálta az igazit.

Szabó Simon és Balogh Edina a Farm VIP műsorban ismerték meg egymást, és lobbant a szívük mindent elsöprő szerelemre. A két híresség a TV2-es műsor végeztével le is zárta a korábbi kapcsolatát és összeköltöztek. Nem volt egyszerű dolguk, hiszen házasságban éltek, illetve mindkettejüknek vannak gyermekeik, és nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a közvélemény eleinte bizony nem tartozott a szurkolótáboruk közé, sokan nézték rossz szemmel a viszonyukat. Simont és Edinát ez azonban egy cseppet sem érdekelte, hiszen mindketten úgy érezték, hogy senkinek sem tartoznak beszámolóval azért, mert végre újra boldogok lettek. 

Balogh Edina, Szabó Simon
Szabó Simon Balogh Edina személyében találta meg a boldogságot (Fotó: Nemzeti Filmintézet)

Szabó Simon érzései 

A színész már a kapcsolatuk eleje óta azon az állásponton van, hogyha nem muszáj, akkor nem beszélnek a magánéletükről, hiszen számos példa van arra, hogy egy reflektorfényben lévő kapcsolatnak mennyire rosszat tehet a kitárulkozás. Éppen ezért igyekeznek csak fontos eseményeken megjelenni kéz a kézben, és a hétköznapjaikról nem sokat posztolni. Igen ám, de a szerelmes szívnek nehéz parancsolni, ezért hébe-hóba előfordul, hogy Simon kitesz az Instagram-oldalára egy-egy fotót, amin megmutathatja, hogy mennyire oda van a szép szőke színésznőért. 

Szabó Simon Balogh Edina
Szabó Simon reddites követői eleinte bizony nem szurkoltak Edinával való kapcsolatának (Fotó: TV2)

„Milyen volt szőkesége”

A színész a napokban egy nagyon intim pillanatba engedett betekintést. Edinával kirándulni mentek, a naplementében pedig készült róluk egy olyan fotó, amit tényleg kár lett volna nem megmutatni  nagyvilágnak. Simon stílszerűen egy Juhász Gyula versrészlettel illusztrálta a képet:

…Milyen volt szőkesége, nem tudom már,
De azt tudom, hogy szőkék a mezők,
Ha dús kalásszal jő a sárguló nyár
S e szőkeségben újra érzem őt...

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek