újratervezés

Na erre nem számítottunk! Kiderült, mitől fél Szabó Zsófi

Niki

Létrehozva: 2024.09.17.

A színésznőt jelenleg az Újratervezésben láthatják a nézők, ahol amellett, hogy a csapat nehéz sorsú családok otthonát újítja fel, igyekszik minél több életre szóló élményt is szerezni nekik. Szabó Zsófi a mai adásban egy birtokra viszi a gyerekeket és nagyszüleiket, ahol a szórakozás mellett egy nagy félelmével is kénytelen szembenézni.

Szabó Zsófi és Stohl András az Újratervezés 2024-es negyedik évadának utolsó hetén a hat tagú Szabó családnak szervez programokat, amíg Csuti és a profi csapat felújítja az otthonukat. A négy kisgyermek és az őket nevelő nagyszülők nagyon sok megpróbáltatáson mentek keresztül az elmúlt években, hiszen a szüleik lemondtak a kicsikről, Tündének és Gyurinak pedig csak komoly harc árán sikerült megszereznie a felügyeleti jogokat. Így a sok traumán átesett gyerekeknek különösen fontos, hogy jó élményeket szerezzenek és végre újra felhőtlenül boldogok lehessenek, amiért Zsófi igyekszik is mindent megtenni.

Szabó Zsófi Újratervezés
Szabó Zsófi egy állatokkal teli birtokra vitte az Újratervezés Szabó családját, ahol egy nagy félelmével is szembesült (Fotó: TV2)

A sztáranyuka egy birtokra vitte a családot, ahol különféle állatokkal ismerkedhettek meg testközelből. És míg ők nagyon élvezték a programot, Zsófinak egy nehézséggel is meg kellett küzdenie, hiszen az egyik legnagyobb félelmével találta szemben magát.

Ó, te jó ég! Aminek csőre van, az tőlem jobb, ha egy kicsit távol van. Nem vagyok egy félős lány, tulajdonképpen, ha olyan helyzet adódna, még egy madárral is megbirkóznék, de ha nem muszáj, akkor nem

 – mondta, amikor kiderült, hogy emukkal is találkozni fognak.

Szabó Zsófin felülkerekedett a félelem

Ugyan az Újratervezés műsorvezetője a lovakat imádja és más négylábúakkal is jól kijön, hiszen még a tehénfejést is kipróbálta a program elején, de úgy tűnik, a tollas kétlábúak annyira megijesztik, hogy végül az állatok etetését inkább csak kívülről figyelte. A család persze nagyon élvezte a programot.

Nagyon szeretnék otthonra én is egy emut, csak attól tartok, hogy Zsófi akkor soha nem fog meglátogatni minket

 – viccelődött a nagypapa.

Ha pedig kíváncsi vagy, milyen izgalmak várnak még a Szabó családra, megtudhatod az Újratervezés adásaiból, 21:30-tól a TV2 Klub-on!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek