Babavárás

„Annyira furcsa még ez az állapot” – várandósságáról vallott Szarvas Andi

Niki

Létrehozva: 2024.09.13.

Az egykori szépségkirálynő néhány napja jelentette be, hogy vőlegényével első gyermeküket várják, ami miatt természetesen nagyon boldogok. Ennek ellenére Szarvas Andi most az Instagram-oldalán bevallotta, egyelőre nagyon szokatlan neki ez a helyzet és még nem igazán készült fel a terhesség velejáróira.

Szarvas Andi 2018-ban nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt és azóta mondhatni reflektorfénybe került, amivel természetesen az is együtt jár, hogy követői árgus szemekkel figyelik a mindennapjait. Az influencerre tavaly talált rá a szerelem, egy szintén már ismert férfi személyében, aki korábban Molnár Andi férje volt. A pár azonban nagyon boldog együtt és úgy tűnik, rohamléptekkel halad a kapcsolatuk.

LAB_0863 Szarvas Andi
Szarvas Andi elárulta, így éli meg a várandósság első időszakát Fotó: Ladóczki Balázs

Andi és kedvese idén fogtak közös házépítésbe, amit idén nyáron egy mesebeli lánykérés is követett. És bár gyorsan történnek a dolgok, az egykori szépségkirálynő egyáltalán nem bánja, hiszen szerinte tökéletesen összepasszolnak.

– Az első telefonbeszélgetés óta tudjuk… Mi egymásnak vagyunk teremtve – írta a fotóhoz, amin a gyönyörű gyűrűjét is megmutatta.

És bár az esküvőre még nem került sor, de a napokban kiderült: a jegyespár újabb mérföldkő előtt áll, hiszen bejelentették, hogy kisbabát várnak. Andi ugyan még a terhesség elején van, de máris érzi a velejáró nehézségeket, mint például a folytonos fáradtságot.

Végeztünk egy forgatással és nagyon elfáradtam, mert mostanában ezeket nagyon megérzem. Le is kellett dőlnöm egy kicsit, mielőtt átjönnek a barátaink. De addigra új erőt veszek majd magamon

– mesélte a követőinek.

Szarvas Andi még nem szokta meg a várandósságot

A gyönyörű kismama azt is elárulta, hogy bár nagyon boldog, egyelőre még szoknia kell, hogy már nincs annyi energiája mint korábban.

Annyira furcsa még ez az állapot, mert én tényleg mindig nagyon pörögtem és azt éreztem, hogy napközben megállíthatatlan vagyok. Persze estére akkor is mindig éreztem a fáradtságot, de nem így

 – vallotta be mosolyogva.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek