Királyi család

Szigorú gyermeknevelés: soha nem lehet ilyenje Katalin és Vilmos gyerekeinek

B. V.

Létrehozva: 2024.09.13.

György, Sarolta és Lajos szülei komolyan veszik a régi hagyományokat a modern világban.

Köztudott, hogy Katalin és Vilmos nagyon komolyan veszi a gyermeknevelést, amit szeretnek ők csinálni mások helyett. És habár a vagyonos walesi hercegi pár aztán mindent megadhatna György, Sarolta és Lajos számára mégsem teszik ezt. Épp ezért a fiatalok szülei ugyanolyan nehézségeken mennek keresztül a nevelés során, mint bármelyik más hétköznapi család. Pláne, amikor megtiltanak valamit nekik ezekben a modern időkben.

King Charles III coronation
Szigorú nevelési módszereik vannak. Fotó: Owen Humphreys - PA Images

De mi is az, ami szigorúan tiltott a walesi hercegi pár gyermekei számára? Az iPad használat a képernyőidő betartása miatt. Épp ezért Vilmos és Katalin nem is engedi meg a három ifjoncnak, hogy saját ilyen okoseszköze legyen. Ehhez pedig azért ragaszkodnak, hogy György, Sarolta és Lajos inkább a képzeletét használva nőjön fel, mintsem a technológia által szórakoztatva, írja a Mirror.

Mint két személy, akik ilyen okoseszközök nélkül nőttek fel, Katalin és Vilmos hisznek a játékok, kültéri foglalkozások és az aktív képzelet erejében

 - közölte egy hozzájuk közel álló névtelen ismerős, aki kiemelte, ez részben annak a nevelési döntésnek is a része, miszerint a házasok szeretnék, hogy gyermekeik a királyi vérük és hátterük ellenére normális fiatalként élhessenek. Főleg György és Sarolta, akiknek koruk miatt már privát életre is szükségük van. 

Ez azonban nem megy olyan egyszerűen. A jelenlegi trónörökös ugyanis elismerte, otthon komoly vita megy a képernyőhasználat miatt, főleg György esetében, aki masszív rajongója a videójátékoknak. 

Odafigyelünk arra, mennyi időt töltenek a képernyők előtt, óvatosak vagyunk vele. Nagyon szeretnek azonban online játszani, nagyon érdekli őket. Főleg Györgyöt

- nyilatkozta korábban Vilmos. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek