Betegség

Szinte alig lehet ráismerni: friss fotókon a nagybeteg Bruce Willis

KL

Létrehozva: 2024.09.09.

Hosszú idő után készültek róla újra képek.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Bruce Willis még 2022-ben gyógyíthatatlan betegsége miatt vonult vissza a színészettől.

"Glass" European Premiere - VIP Arrivals
Friss fotók készültek a nagybeteg Bruce Willisről Fotó: Dave J Hogan / GettyImages

A Die Hard-filmek sztárja az elmúlt években kerülte a nyilvánosságot, és a betegsége óta csak nagyon ritkán mutatkozik. Ám ezúttal Los Angelesben készült róla pár fotó, amin alaposan meglepődtek a rajongók. A színész egy autóban ült, amelyet a testőre vezetett. Az információk szerint kirándult, ekkor készültek róla a felvételek is.

Néhány hónappal ezelőtt Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya, Rumer a Today című műsorban beszélt az édesapja állapotáról. Elárulta, Bruce Willis jól van, és sok időt tölt az unokájával. Úgy érzi, hogy valódi kötődés alakult ki közük, ami miatt nagyon hálás.

 

Lou most kezdett el járni, és odament hozzá, és ez olyan édes volt. Annyira kedves, mert úgy érzem, hogy az apám olyan, nos – ő egy lányos apa. Szinte megnyitja ezt a fajta kisgyerek, lány-apa dolgot. Olyan édes vele

 

- mesélte a színész lánya.

Bruce Willis családja 2022-ben jelentette be, hogy a színészt afáziával diagnosztizálták, majd 2023-ban kaptak egy pontosabb diagnózist. Ez alapján a híresség frontotemporális demenciában szenved. A betegség bejelentése óta nagyon keveset mutatkozik a nyilvánosság előtt, a legtöbb idejét a családja körében tölti.

Ám a felesége, Emma Willis és a gyermekei rendszeresen töltenek fel fotókat, melyeken Bruce Willis is szerepel. Emma Willis pedig sokat beszél a betegségről, mivel úgy véli, hogy ki kell használniuk a nyilvánosság adta lehetőségeket, hogy a demenciában szenvedő betegek és a családtagjaik nagyobb figyelmet kapjanak - írja a Daily Mail.

Íme a friss fotók Bruce Willisről:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek