EMLÉK

Íme, ezek voltak a Sztárban Sztár eddigi legemlékezetesebb alakításai! – Galéria

D.G.

Létrehozva: 2024.09.07.

Módosítva: 2024.09.07.

A TV2 nagysikerű műsora 10. évadával tér vissza, és az ikonikus zsűritagok mellett az előző szériák legendás versenyzőivel is találkozhatnak a nézők. Az eddigi Sztárban Sztár évadokban az énekesek okoztak már nekünk számtalan vicces, megható és emlékezetes percet a produkcióikkal, ezekből válogattunk most.

Szeptember 7-én újra felgyúlnak a reflektorok fényei, és Tilla műsorvezetésével elindul a Sztárban Sztár All Stars az előző évadok legjobb versenyzőivel. Azokkal az énekesekkel, akik elképesztő produkcióikkal egyszer már bizonyítottak, ám most újra összecsapnak, hogy kiderüljön ki nyeri el közülük a legsokoldalúbb előadónak járó elismerést! 

Sztárban Sztár
Trap kapitány is nagy sikert aratott nőként a Sztárban Sztár színpadán (Fotó: Bors)

Az eddigi évadokban számtalan versenyző bizonyította, mennyire tehetséges átalakulóművész, legyen az női vagy férfi, hazai vagy külföldi előadó, akinek a bőrébe kellett bújnia. Felejthetetlen pillanatokat okozva ezzel a képernyők előtt ülőknek és a zsűripult mögött helyet foglalóknak egyaránt. 

Az idei Sztárban sztár All Stars szeretné az eddigieket is felülmúlni, az elő show-k minden eddiginél nagyobb szereplőgárdával indulnak, 24 elismert előadó produkciói váltják majd egymást a színpadon. Az biztos, hogy idén sem lesz hiány nevetésből és könnyekből, de addig is merüljünk el kicsit a múltban, hoztunk néhányat a szombaton fellépő tizenkét sztár legemlékezetesebb Sztárban sztáros pillanataiból!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek