HOPPÁ!

Lékai-Kiss Ramóna megdöbbentő dolgot mondott a Sztárban Sztár All Stars után, gondoltad volna?

Doris

Létrehozva: 2024.09.16.

Rami jelenleg az ítészek között foglal helyet, ám más szerepben is el tudná képzelni magát. A Sztárban Sztár All Stars negyedik élő show-ja után felfedte titkát a Borsnak!

Rendkívüli izgalmakat hozott vasárnap este a Sztárban Sztár All Stars negyedik élő show-ja. Volt olyan versenyző, akinek a produkciója könnyeket csalt a négy zsűritag szemébe, míg más énekes után szinte összedőlt a  TV2 stúdiója a nevetéstől.

Sztárban Sztár All Stars
Sztárban Sztár All Stars: Lékai-Kiss Ramóna megható pillanatot élt át (Fotó: Mate Krisztian)

Az előző, harmadik adáshoz hasonlóan most is nyolcan léptek színpadra, két négyes csapatban. Négyen (Vastag Tomi, Sipos Tomi, Pál Dénes és Oláh Gergő) egy éneklés után azonnal továbbjutottak a zsűri és a közönség értékelését követően, a másik négy énekesnek azonban egy második produkcióban is meg kellett mérettetnie.

Tolvai Reni, Orsovai Reni, Emilio és Puskás-Dallos Peti volt a négy vigaszágas szereplő. Tolvai Reni a zsűritől 37 pontot kapott Billie Eilishként, Emilio 38-at azért, hogy életre keltette Tones and I slágerét, és elképesztően megnevettette a közönséget. Orsovai Renáta Opitz Barbi volt, második körös fellépése 36 pontot ért, Puskás Peti Judy Garland-ja pedig a maximális 40 pontot kapta.

Végül Emilio és Orsovai Reni távozott a műsorból.

Lékai-Kiss Ramóna, akinek vasárnapi szettjét vélhetően a 101 kiskutya ihlette, Tolvai Reni produkciója után nem tudta magában tartani az érzéseit. A kamerák kereszttüzében árulta el, hogy olyan érzések kerítették hatalmába Reni előadása közben, amiket még soha, a Sztárban Sztár egyetlen korábbi évada alatt sem élt át. Az élő adás után Rami a Bors kérdésére kifejtette, mire gondolt pontosan, sőt, egy meglepő dologról is lerántotta a leplet.

– Nem azért ülünk ott a zsűriszékben, mert mi jobban énekelünk, mint a versenyzők, hanem azért, mert az elmúlt évek tapasztalatai, színpadi vagy akár tévés munkái már olyan gyakorlatot hoztak a mi életünkben, hogy alkalmassá tesznek minket arra, hogy mi kritizáljuk akár pozitívan, akár negatívan az adott színpadi produkciót, és kicsit a nézői székből mondjuk el a véleményünket. Amikor Reni felállt a színpadra, megjelentek a fények és elindult ez a produkció, akkor még nem tört rám ez az érzés, de körülbelül a közepénél jött egy csönd, ami eluralkodott a stúdióban. Ez a csönd és Reni rám olyan hatással volt, ami még nem volt itt nekem a három évad alatt. Lehet, hogy csak két másodperc volt, de olyat hozott ki belőlem előadó, amire még nem volt példa

– kezdte a Borsnak Lékai-Kiss Ramóna.

Sztárban Sztár All Stars: Lékai-Kiss Ramóna versenyzőként is kipróbálná magát

A Sztárban Sztár All Stars zsűritagja azt sem tagadta, hogy eljátszott már a gondolattal, hogy vajon versenyzőként hogy teljesítene a Sztárban Sztár All Stars stúdiójában.

– Abszolút el tudom képzelni magam versenyzőként! Bár Stohl Andris annyira riogat engem, hogy ez milyen borzasztó, hogy már nem tudom, felállnék ide a színpadra. Annak idején én táncoltam, és a táncos versenyeken részt vettem. A mai napig emlékszem arra a pillanatra, amikor a versenyek előtt gyomorgörccsel vártunk a visszaszámlálásra, hogy három, kettő, egy... és akkor bécsi keringő, vagy tangó. Ez tényleg egy nagyon kiszolgáltatott helyzet, hiszen egy perced van, hogy megmutasd életed legjobb verzióját, ami nem mindig sikerül. Nagyon összetett dolog ez

– árulta el Rami, aki azt is hozzátette, hogy zsűritagként az „ami a szívén, az a száján” elvet képviseli.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek