SZTÁRBAN SZTÁR ALL STARS

"Méltatlan, hogy te ülsz itt" - Ketten azonnal távoztak a TV2 műsorából

Doris

Létrehozva: 2024.09.30. 20:45

Nem várt meglepetéseket tartogatott szombat este az ország házibulija a TV2-n. A Sztárban Sztár All Stars két kiesője hétfőn a Mokka vendége volt!

Felhőtlen percek, nevetés és persze drámai pillanatok jellemezték a Sztárban Sztár All Stars 6. élő show-ját, és ahogy ez a végjátékban lenni szokott, két versenyző számára véget ért az ország házibulija. Múlt szombaton a Koós János bőrébe bújt Vastag Tamás, ám hiába volt társa egy kislány a zongoránál, a zsűri és a nézők együttes döntése alapján nem jutott be a top 8-ba. 

Sztárban Sztár All Stars
Sztárban Sztár All Stars: Ismét két versenyző búcsúzott (Fotó: TV2)

A másik kieső a Sztárban Sztár második évadának győztese, Pál Dénes volt, aki Szűcs Judithként, női ruhában igyekezett megidézni a mámoros házibulik hangulatát, ám az ítészek láttak már tőle jobb produkciót is.

A kiesett versenyzők hétfő reggel a Mokka vendégei voltak, ahol élő adásban, a kamerák kereszttüzében mondták el a véleményüket a kiesésükről. Ám még mielőtt ez megtörténhetett volna, a műsorvezető Pachmann Péter azonnal közbeszólt.

– Méltatlan, hogy te ülsz itt, de ezt Tomira is mondhatnám - közölte Pál Dénessel, az énekes pedig így fogalmazott:

Magát a produkciót próbáltam úgy megélni, hogy próbáltam tejesen elengedni magam, ezt máshogy nem is megy. Minden blokkot magunkban fel kell szabadítani. Ez a produkció nem tud könnyekig hatni, csak más értelemben. Ez arról szól, hogy jól érezzük magunkat, többször is elmondják, hogy ez az ország házibulija. Ez a dal, azt hiszem, méltó volt ehhez"

-kezdte a kamerák előtt Pál Dénes, aki alaposan kilépett a komfortzónájából, elég csak a koreográfiára gondolnunk. Azt viszont sajnálja, hogy nagy éneklésre, egy nagy pillanatra nem volt lehetősége.

Sztárban Sztár: Vastag Tamás már annak örül, hogy egy zenész műsorban szerepelhetett

Vastag Tamás nagyon készült a szombati produkciójára, éppen ezért érte talán kicsit váratlanul a kiesés. Azért egy poént elsütött!

Én a műsor magányos terroristájaként más produkcióját próbálta elrontani, nem a sajátomat maximalizálni. A kommentek közül én voltam minden második álprofil. Alapvetően tényleg nagyon szerettük ezt a műsort, volt egy fajta szabadságérzetünk, főleg, ha olyan maszk volt rajtunk, amiben felismerhetetlenek voltunk - humorizált Tamás a kora reggeli órákban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek