BEFUTÓ

Máris kiderült, ki lesz a befutó az Ázsia Expressz ötödik évadában? Itt az egyöntetű válasz!

mkb

Létrehozva: 2024.09.02.

Till Attila és Stohl András már most a nézők kedvence. Elstartolt az Ázsia Expressz, olvasóink pedig elárulták, melyik párban látják a győztest.

Vasárnap elstartolt az Ázsia Expressz ötödik évada. Ezúttal nyolc sztárpár küzd meg az elemekkel a tízmillió forintos fődíjért. Voltak, akik már az első akadályokkal is csak nehezen tudtak megküzdeni, de bizony vannak már most ígéretes kétfős csapatok. Arról kérdeztük a Bors olvasóit, ők melyik párost tippelik végső befutónak.

till attila ázsia expressz
Till Attila és Stohl András már most a nézők kedvencei (Fotó: Bors)

Till Attila: „Nem fogunk veszekedni, de lehet, hogy nem mindig leszünk ügyesek"

Parádés párosítással tér vissza a képernyőkre a TV2 kalandrealityje, ezúttal a Fülöp-szigetek és Tajvan mesés vidékén mérettetik meg magát kedvenc celebjeink, név szerint: Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, István, Jolly és szerelme, Szuperák Barbi, Zámbó Krisztián és testvére, Adrián, Sáfrány Emese és Béres Anett, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, illetve Zsigmond Angéla és párja, Mészáros Bende.

A Bors közösségi oldalán tettük fel a kérdést: olvasóink melyik sztárpárt tartják legesélyesebbnek a végső győzelemre. Igencsak egyöntetű válasz született. A tuti befutó a TV2 két műsorvezetője, a rangidős Till Attila és Stohl András párosa lett, a legtöbben az ő nevüket emlegették. Tilla egyébként a megmérettetés előtt ezt mondta a Metropolnak:
Miután elvállaltam a műsort, megkérdeztem Marics Petit, hogy mire számítsak, és azt mondta: kőkemény lesz, készüljek fel! – fogalmazott Tilla, akit a TV2 showműsoraiban többnyire öltönyben láthatunk: ezúttal azonban természetesen kényelmesebb ruhákat pakolt.
Viccelődtünk Bucival, hogy kéne vinnünk egy-egy szett öltönyt, és James Bond stílusban bekopogtatni szállásért. De ezt elvetettük, hiszen 30 fok lesz – tette hozzá nevetve Tilla.

Egyébként a műsor kihívásaitól nem félek, például nem zavar, ha bogarat kell enni. Sok jövőkonferencián jártam már, ahol ettem ilyesmit, úgyis ez a jövő étele. A felismerhetetlen trutyikat viszont nem kóstolnám meg, remélem, azt Buci bevállalja helyettem. Mi nem fogunk veszekedni, de az lehet, hogy nem mindig leszünk ügyesek.

Szerelmespároknak is drukkolnak

Míg kommentelőink között egyértelműen ők voltak a befutók, addig sokan emlegették a vagány házaspár, Dietz Guszti és Laky Zsuzsi párosát is. És persze az év legimádottabb sztárpárja, Krausz Gábor sztárséf és Mikes Anna neve is felmerült. A csillagok állása nekik kedvez, legalábbis a sztárok jósnője, Lénárt Évi jóslata szerint biztosan előkelő helyen végeznek majd az Ázsia Expressz versenyében.
Úgy látom, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna sokáig fog jutni a versenyben, nagy rá az esély, hogy döntősök lesznek. Azt súgja a megérzésem, hogy köztük, valamint Till Attila és Stohl András párosa között dől el, ki lesz a műsor nyertese. Zámbó Krisztiánt sokan szeretik, de nem fognak a testvérével az első helyig menetelni – fejtette ki a Borsnak a jövőbe látó.

20240322_azsia express_02455_MK_MW_bulvar
Mikes Anna és Krausz Gábor az induláskor a reptéren. A mosolyuk itt még őszinte, vajon a verseny során is derűsek maradnak? Fotó: Máté Krisztián

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek