Celeb

Megtörte a csendet Tilla, búcsúzik: "Itt a vége!"

Létrehozva: 2024.09.28. 18:30

Nem folytatja tovább.

Az Ázsia Expressz idei évada tele van váratlan fordulatokkal és meglepetésekkel. A verseny rettenetesen kiélezett, és bizony mindenki nyerni akar. Több szereplő is igazságtalannak érezte azt, hogy kiesett vagy veszélybe kerül, és gyakran feszültek egymásnak az indulatok. Krausz Gábort és Mikes Annát például kétszínűnek nevezték. 
Ugyanakkor sok örömteli pillanatot éltek meg a versenyzők. Tilla csak ezekre fog emlékezni. 

Tilla és Stohl András nagyon összeszoktak

Az Ázsia Expressz versenye Tilla és Stohl András számára véget ért, Tilla azonban nem kesereg. Elhatározta, hogy csak a szép emlékeket őrzi meg, és nagyon örült, hogy ilyen izgalmas kalandokban vehetett részt. Így búcsúzik: 

- Itt a vége! Köszönjük azt a hatalmas szeretetet áradatot, amit kaptunk tőletek! Köszönjük a rengeteg kedves kommentet! Köszönjük, hogy szurkoltatok nekünk! Ritkán szoktunk ilyen műsorokban versenyzők lenni, de ez most a kiesésünket leszámítva nagyon jól alakult! Mikor elvállaltuk mi is aggódtunk azon, hogy mennyire leszünk kiszolgáltatottak ebben a helyzetben, de végül- köszönhetően a ti szereteteknek is- nagyon jó érzésekkel fejeztük be! 

Óriási élmény volt ez a műsor! A sok nehézség, szenvedés szerintem nekünk megszépült, mindent köszi a készítőknek is! Biztos izgi lesz a befejező két hét is, közelről ismerve a versenyzőket a vége brutál nagy menet lesz!!!! A versenytársaknak is pusz!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek