Hoppá

Tina kiakadt: Ha Emilio nem vigyáz, beadja a válópert - Videó

K. C.

Létrehozva: 2024.09.15.

Jellinek Tina megdöbbentő állítást tett a Sztárban Sztárra készülő Emilio miatt.

Emilio gőzerővel készül az élő show-ra, hiszen nagyon komolyan veszi a Sztárban Sztár All Stars versenyét. Szeretne a legjobban teljesíteni, hiszen a negyedik élőshowban egy igazán nehéz feladatot kapott: az AC/DC frontembereként kellett előadnia a Thunderstuck című slágert. 

MK__3358
Fotó: Mate Krisztian

Csakhogy, túlzott viselkedésével egyenesen az őrületbe kergeti kedvesét. Jellinek Tina kiakadt a TV2 kamerái előtt és elárulta, hogy már ki is költözött a kertbe.

- Hát igazából Emiliónak a felkészülésétől én már teljesen ki vagyok idegileg. Én konkrétan egy hete kiköltöztem egy sátorba a kertbe, mert én nem bírom tovább. Amerre megy a házban mindenhol ordít, üvölt. Svájci sapkában közlekedik, legalább már három felmosórudamat kettétört, mert léggitározott rajta. Én alig várom, hogy túl legyünk ezen a héten és végre ha a következő hétre tovább jut akkor valami csendesebb produkciót kapjon. Nem tudom valami lírai dalt vagy bármit. De ha még egyszer, ha nekem kemény rockot fog énekelni, én beadom a válópert - mondta Jellinek Tina.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek