Edzés

"Sok felesleg lement" - megmutatta brutális átalakulását Tolvai Reni, ez a titka

Bors

Létrehozva: 2024.09.30. 17:00

Az énekesnő utálta, amikor úgy bókoltak neki, hogy "pedig milyen szép az arca".

Instagram-oldalán tett közzé egy régen és most jellegű fotópárt Tolvai Reni. A képeken látszik, hogy az énekesnő rengeteget fogyott azóta, hogy 2010-ben megnyerte a Megasztárt. Mint elmondta, hosszú út vezetett ahhoz, hogy elégedett legyen önmagával, és még mindig azon dolgozik, hogy a legjobb formáját nyújtsa.

Az énekesnő sokat tett azért, hogy ilyen remek formába jöjjön! (Fotó: TV2 / hot magazin)

Ugyanaz a színpad,ugyanaz a verseny,csak egy pár év távolságra... Utáltam edzeni,mindig azt mondtam hogy nekem az a heti háromszor egy óra sem fér bele az időmben.Bár általánosságban egészségesen étkeztem, de jóval többet, mint amire szükségem volt. Volt egy olyan pont amikor elegem lett abból a bókból, amit mindig kaptam, ami így szólt "pedig milyen szép az arca" ,ebben a "pedig" volt az ami bántott, de tudtam, hogy én tehetek róla senki más

- írta bejegyzésében a celeb, aki ezután elkezdte az életmódváltást és 7-8 hónap alatt sokat fogyott. Mint bevallotta, boldog volt és büszke,  de ennyivel nem elégedett meg, mert bár már nem volt duci, feszes, izmos sem volt még ekkor. A sport, pontosabban egy személyi edző változtatta meg örökre az életét.

Jelenleg most itt tartunk, van még hova fejlődni, de én nagyon hálás vagyok, hogy most már nem bírom sport nélkül az életem 

- zárta sorait Reni, akit megnyugtattak a kommentelők, hogy mindig is csodaszép nő volt. Legutóbb a Sztárban Sztár All Starsban tündökölt dívaként, amiről itt láthatsz további képeket.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek