Szerénység

Tolvai Reninek üzentek a rajongók: több szerénységet!

Bors

Létrehozva: 2024.09.28. 18:00

A Sztárban Sztár All Stars versenyéből kiesett énekesnő egy szponzorautó mellett pózolt, ami nagyon kiverte a biztosítékot a rajongóinál. Tolvai Reni követői szerint több szimpátiát kapna, ha szerényebb tudna maradni.

Tolvai Reni kiváló teljesítményt nyújtott a Sztárban Sztár All Stars versenyében, a múlt heti versenyből mégis kiszavazták a nézők. Az énekesnő ettől függetlenül azt nyilatkozta, hogy nagyon jól érezte magát a versenyben, és szerinte még lett volna egy-két jó előadása, ha nem küldik haza. A kiesés viszont pont jól jött ahhoz, hogy végre kipihenje magát, illetve elintézze azokat a fontos hivatalos dolgait, amelyekre az extrém terhelés miatt eddig nem volt ideje. Köztük egy szponzori tárgyalást is, ami Reninek végül boldogságot hozott, az énekesnő rajongóinak viszont inkább csalódást jelentett.

Tolvai Reni
Tolvai Reni Rihannaként is kiváló munkát végzett, mégis hazaküldték a nézők Fotó: Szabolcs László

Tolvai Reni kocsija

A híresség a hét közepén büszkén jelentette be az Instagram-oldalán, hogy új szponzorautóval lett gazdagabb, egy gyönyörű Mercedes Benzt kapott használatra. Reni természetesen büszkén pózolt az új kocsi mellett, a hír fogadtatása azonban nem olyanra sikerült, mint amilyenre feltételezhetően számított…. A követőknek ugyanis egy cseppet sem szimpatikus a luxusautó melletti pózolás… Kommentek tömkelege érkezett az Instagram-oldalára a témában, sokan azt nehezményezik, hogy egyre kevesebbszer fedezik fel Reni viselkedésében a szerénységet. 

„Lehet, hogy ismert vagy, és egyes emberek szeretnek, de a szerénység nem a legjobb oldalad. Én kiábrándultam belőled, az biztos. A Sztárban Sztár műsorban más voltál. Sajnálom.”

– írta az egyik csalódott követője a képhez. 

Az énekesnő egyelőre nem reagált az egy cseppet sem kedveskedő véleményre, és az is elképzelhető, hogy ezután sem fog. Tolvai Reni reddites és más kritikákra sem ad sokat, szerinte ugyanis nem az idegen embereknek kell megfelelnie, hanem csakis azoknak, akik a barátai, és akik szeretik őt. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek