UFO

Végre megtette a vallomást az ufókról Tom Cruise stábja: a színész kész bizonyítani

Létrehozva: 2024.09.04.

Az egész világot megdöbbentette, mire készül Tom Cruise.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy kevés olyan ember van a világon, aki ne tudná, ki az a Tom Cruise. A Mission Impossible sztárja számtalan akciófilmben bizonyította már rátermettségét, nem hiába csodálja őt a világ. Míg manapság a legtöbb színész legalább két kaszkadőrrel dolgozik, addig Tom Cruise arról is híres, hogy nem alkalmaz dublőröket, minden veszélyes jelenetet saját maga hajt végre, amivel nem egyszer keverte már veszélybe az életét. Most azonban olyan dobásra készül, ami az egész világot sokkolja. 

Tom Cruise az ufók megszállottja

Sokan tudják Tom Cruise-ról, hogy hisz a földön kívüli életben. Ez persze alapvető feltétele a vallásának is. A színész büszkén vállalja szcientológus világnézetét, ami azt jelenti, hogy ő abban hisz, hogy az emberi élet a Földön kívülről származik, és mindenki legfőbb ura Xenu. Ő hozta ugyanis DC-3-as típusú repülőkre hasonlító űrhajókkal az űrlényeket a Földre, akikből az emberek lettek. 

Tom Crusie saját bevallása szerint mindig is a paranormális megszállottja volt. Mindig hitt az ufókban, így mindig nagyon szeretett volna egy űrlényes filmet forgatni. Ő azonban nem álmodik kicsit, és kiszivárgott, milyen nagy dobásra készül.

Az űrben fog forgatni

Az előzetes tervek szerint egy nagyszabású új mozifilmet fog forgatni, ami nemcsak az űrben játszódik, de ott is forgatják. Ebben az esetben Tom Cruise filmes történelmet írna. Egy bennfentes azonban hangsúlyozza, hogy ez még csak egy álom, egy terv, és sok dolognak kell megvalósulnia, hogy véghez tudják vinni - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek