VÁRANDÓSSÁG

Tornóczky Anita és párja komoly döntést hoztak kisbabájuk érdekében

D.G.

Létrehozva: 2024.09.25. 20:00

Egy hónap különbséggel jelentette be két hazai híresség is, hogy hosszú évek küzdelme után, 40 pluszosan, mesterséges megtermékenyítéssel kisbabát vár. Tornóczky Anita és Csézy is végtelenül boldog, csodaként élik meg várandósságukat. A műsorvezető a Borsnak elmondta: maradt bőven izgalom a végére.

A két kismama hasonló utat járt be azért, hogy elmondhassák, édesanyák lesznek. Tornóczky Anita és Csézy is nagyon vágyott arra, hogy gyermekük szülessen, és hamarosan valóra válik az álmuk. Az egykori műsorvezető lapunknak elmondta: nagyon izgalmas ez az időszak, sok boldogsággal, sok tennivalóval, de már alig várja, hogy karjába vegye gyermekét.

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita és párja komoly döntést hoztak születendő gyermekük érdekében Fotó: Szabolcs László

Tornóczky Anita terhesen házfelújítást irányít

Júniusban hatalmas örömmel jelentette be az országosan ismert állatvédő-kutyatréner, hogy sok-sok küzdelem és kőkemény év után, 45 évesen első gyermekét várja. Tornóczky Anita sosem adta fel álmát, hogy édesanya legyen, nagyon izgatottan várják párjával a baba érkezését. De addig sem unatkozik a kismama, házfelújítási projektbe kezdtek.

Nyolc hónapos terhesen én vagyok az építésvezető – mesélte jókedvűen a Borsnak Tornóczky Anita. – Hol a villanyszerelővel, hol a burkolóval, hol valami másik szakemberrel beszélek, intézkedek, hogy időre minden elkészüljön. Közben voltunk a Hadas Kriszta szervezte Jön a baba workshopon, ahol a köldökzsinórvér-levételtől kezdve nagyon sok érdekes és fontos dologról hallgattunk előadásokat. 

Erről például én mindig azt hittem, hogy valami méregdrága dolog, de kiderült, hogy nem az. Ráadásul amíg az ember eljut addig, hogy megszülje a gyereket, addig már annyi költség van, hogy ennek az ára elenyésző, főleg annak tudatában, hogy később akár a gyermek életét is megmentheti. Viccesen szoktam mondani, hogy mi mindennel együtt már egy középkategóriás autó áránál tartunk a költségekben.

Már megvan a kicsi testőre

A kismamát arról is kérdeztük, hogy így az utolsó trimeszterben, hogy viseli a várandósságát. 

Nagyon vizesedek, volt régen egy motorbalesetem, az akkori sérülés helyén is tele vagyok vízzel. De egyébként jól vagyok, az a lényeg, hogy a baba nagyon jól van. Sokan kérdezik, hogy van-e bennem félelem a pici gondozásával kapcsolatban. Érdekes, de bennem inkább a várandósság alatt van kis félelem, mert amíg bent van, kevésbé van kontrollom afelett, hogy hogyan van. Mivel 15-20 kutyával élek, rengeteg idős kutyám volt már, sok-sok panasszal, betegséggel, az állandó gondoskodásban, bármilyen hangra felébredésben nagy rutinom van, úgyhogy szerintem ez is menni fog, nem aggódom. Mondom ezt most, de persze rengeteg új helyzet lesz.

Az biztos, hogy Anitáék születendő gyermekének már most komoly testőre van, az egyik kutyájuk személyében

Amióta várandós vagyok, a legnagyobb kutyám séta közben be akar védeni, ami most természetes, de mivel egy 45 kilós állatról beszélünk, nem vicces a helyzet. Azon viszont nagyot nevettünk, hogy a macska, aki imád a pocakomon aludni, valamelyik nap is épp rajtam pihent, a baba rúgott egy nagyot, a cica rendesen felemelkedett és utána csak nézett, nem értette mi történt! 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek