TÁNCOS

Itt a lista: Tóth Gabi szerelmével táncol a Dancing with the Stars-ban, de Hosszú Katinka és Szabó Zsófi is színpadra lép

mkb

Létrehozva: 2024.09.16.

Módosítva: 2024.09.17.

Ötödik évaddal tér vissza a TV2 sikerműsora. A Dancing with the Stars-ban Tóth Gabi, Szabó Zsófi, Kucsera Gábor és PSG Ogli is parkettre lép.

A korábbi sikerekre való tekintettel immár ötödik évadával tér vissza a TV2 képernyőjére a Dancing with the Stars. A legnagyobb szenzáció kétség kívül az, hogy Tóth Gabi is parkettre lép, méghozzá nem is akárkivel: Papp Máté Bence néptáncművésszel, akivel az életben is egy párt alkot. De az olimpikon Hosszú Katinka és műsorvezető Szabó Zsófi is tánccipőt húz. Férfi fronton is erős a felhozatal. Íme a Dancing with the Stars szereplői.

tóth gabi és papp máté bence
Tóth Gabi a szerelmével lép a Dancing with the Stars parkettjére (Fotó: Nánási Pál/TV2)

Tóth Gabi a szerelmével táncol

Az énekes-dalszerzőnő szerelmével lép parkettre, profi partnere Papp Máté Bence táncművész lesz, aki a Fricska táncegyüttes oszlopos tagja és a Ritmus Akadémia alapítója. Míg a profi táncosok közül többen sokadik alkalommal térnek vissza a műsorba, addig Máté újoncnak számít a versenyben.
Gabi egyébként jelenleg is látható a TV2 egy tehetségkutatójában: a Sztárban Sztár All Stars évadában mutatja meg énekesnői sokoldalúságát, néhány hét múlva pedig a tánctudását is megláthatjuk.

Hosszú Katinka lecseréli a medencét

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó, Hosszú Katinka pedig Suti András oldalán próbálja ki a parkettet. Katinka immár anyukaként fedezi fel az új mozgásformát.

Hosszú Katinka egy újfajta „mélyvízben" próbálja ki magát (Fotó: Nánási Pál/TV2)

Szabó Zsófi latin macsóval táncol

A TV2-höz nemrég visszatérő Szabó Zsófit jelenleg Mokka és az Újratervezés műsorvezetőjeként láthatjuk, október végétől pedig szombatonként táncosnőként is bemutatkozik. Párja Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst-és bronzérmes, valamint világbajnoki latin- és showtánc finalista lesz. Andrei a DWTS második évadának győztese volt, Tóth Andi profi táncospárjaként.

Törőcsik Franciska is táncra perdül

De táncra perdül Törőcsik Franciska színésznő is, profi táncpartnere Baranya Dávid lesz, aki amellett, hogy show- és musical-szólótáncos, szolnoki Príma-díjas táncművész, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára is.

Mihályfi Luca már most esélyes a győzelemre

A fiatal énekesnő, akit sokan Tóth Andihoz hasonlítanak, Hegyes Berci oldalán lép parkettre. A huszonnégyszeres bajnok táncos ugyanis kétszer már megnyerte a műsort, az első évadban Gelencsér Timi, a harmadikban pedig Csobot Adél oldalán nyerte el a kupát.

Kucsera Gábor is megmutatja, mit tud

A sztárférfiak táborát erősíti a világ- és Európa-bajnok kajakozó is, profi partnere Stana Alexandra lesz, aki az előző évadban az ezüstéremig menetelt Marics Petivel.

Stana Alexandra Marics Peti után Kucsera Gábort viszi táncba (Fotó: Nánási Pál / TV2)

WhisperTon a színpadon szerepel

Meglepő színfoltja lesz a versenynek az online tartalomgyártó most először debütál showműsorban. Profi táncpartnere Tóth Katica lesz, aki a latin-amerikai táncok professzionális kategóriájának magyar bajnoka, diplomás táncpedagógus.

PSG Ogli éneklés után táncol

S ha már polgárpukkasztó internetes sztár: a Kőgazdag Fiatalok szereplője, PSG Ogli is tánccipőt húz. Korábban a Sztárban sztár leszek! című énekesnő műsorban mutatta meg énekestudását – vagy nem tudását –, most kiderül, a tánc hogyan megy neki.

Kamarás Norbi is szerencsét próbál

De a realitysztár, Kamarás Norbert is szerencsét próbál. Profi táncpartnere a Dancing with the Stars új tánctanára, Sebesi Daniella, ifjúsági latin tánc és felnőtt kűr magyar bajnok, valamint háromszoros latin tánc országos bajnok lesz.

A BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának magyar szériája október 26-tól folytatódik a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével, s az Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk alkotta háromtagú zsűrivel. A látványos showműsornak kulisszatitkaiba a produkció online riportere, Lissák Laura kalauzolja majd a nézőket a TV2 Play oldalán.

Ezúttal is szombat esténként zajlik majd a küzdelem a Dancing with the Stars trófeájáért. A verseny végén eldől, hogy a tavalyi széria után idén is férfi győztest ünnepelhetünk, vagy a hölgyek visszaveszik a legjobb táncosnak járó elismerést a nem mindennapi showműsor fináléjában.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek