SZTÁRBAN SZTÁR ALL STARS

Tóth Gabi kiakadt, exével kell párbajoznia

D.G.

Létrehozva: 2024.09.06.

Rendhagyó időpontban, rendhagyó élő show-val kezdődik szombaton a Sztárban Sztár All Stars. A versenyzők párbajozni fognak, Tóth Gabi ráadásul éppen az exével.

Már csak egyet kell aludni, és Tilla műsorvezetésével kezdetét veszi a TV2 ikonikus műsorának, a Sztárban sztárnak a 10., All Stars évada. Tóth Gabi és a többi énekes lába alatt már az első show-ban felforrósodik a talaj, a versenyzők ugyanis párbajok formájában csapnak össze. A tét tehát már most óriási, hiszen az új szabályok szerint, aki kevesebb szavazatot kap a nézőktől az akár azonnal ki is eshet a műsorból. A sztáranyuka ráadásul már az első adásban exével, Molnár Tibor Trap kapitánnyal csap össze… 

Tóth Gabi
Tóth Gabi nem fél a párbajtól (Fotó: Bors)

Tóth Gabi újra énekesnőként akar bizonyítani

A szerelmes énekesnő hosszú évek után lecserélte a zsűriszéket és újra versenyzőként áll a Sztárban Sztár színpadán. Tóth Gabi nagyon örült a TV2 felkérésének, szerinte jobbkor nem is jöhetett volna életébe a műsor. 
Nekem ez egy új lehetőség, hogy megmutassam magam, hiszen Magyarország egyik legsikeresebb énekesnője voltam és vagyok azért, mert nyilvánvalóan tettem a dolgomat – mondta a sztáranyuka. 

És ezt most megint szeretném megmutatni az embereknek! Ha szakmai kritikát kapok, vagy ha hülyeséget mondok, azt vállalom, azért lehet engem szidni. A Sztárban Sztár All Starsnak is így állok neki, egyébként a legjobbkor jött az életembe, mert úgy érzem erre is szükség van ahhoz, hogy azok az emberek is, akik szerettek, de most egy kicsit máshogy néznek rám, hogy ők is újra Tóth Gabit lássák, az énekesnőt! 

Az ikonikus műsor Instagram oldalára kikerült a Tóth Gabi vs Trap kapitány videó, ahol az látszik, hogy az énekesnő kiakad. Na persze nem azon, hogy exével párbajozik, hanem azon, hogy már megint ők kezdik az első adást, pont mint saját évadukban. 

Trap kapitány így beszélt Tóth Gabiról

A Tha Schudras frontembere elárulta, nincs semmi baja exével, arr a kérdésre, hogy milyen lesz vele egy műsorban szerepelni, őszintén válaszolt.

– Szerintem Gabin kívül is van olyan exem, aki a szakmából van és összefutok vele. Valójában, ha nem kapnék ilyen kérdéseket, néha el is felejteném, hogy mi olyan minőségben is ismertük egymást valaha! 

– mondta korábban lapunknak az énekes. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek