Vallomás

„Megmutattad, hogy milyen az, amikor feltételek nélkül szeretnek” – mindenki erre várt, Tóth Gabi és Papp Máté Bence közös fotóval jelentette be örömhírt

N.T.

Létrehozva: 2024.09.12.

Az énekesnő rajongói szóhoz sem jutnak.

Nem túlzás azt állítani, hogy egy ország figyeli árgus szemekkel Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolatát, ami bizony most újabb fordulóponthoz érkezett. 

Tóth Gabi hot feltöltés
Fotó: Bánkúti Sándor / hot magazin

Az énekesnő és táncos szerelmét eleinte nehezen fogadta el a közönség, hiszen túl gyorsnak tartották a dolgok alakulását Gabi és Krausz Gábor válása után, mára azonban már a sztárséfhez és Mikes Annához hasonlóan az ország egyik legkedveltebb sztárpárja lettek. 

Tóth Gabi nyilvánosan vallott szerelmet Papp Máté Bencének 

Most pedig újabb komoly mérföldkőhöz érkezett a kapcsolatuk, amelyről a sztármai maga számolt be az Instagram-oldalán. 

A műsor halad, a feladatok sűrűsödnek, ahogy az akadályok is, amiket nem mi állítunk magunk elé… de te csak fogod a kezem és tartasz, hiszel bennem, ölelsz a legnagyobb problémák közepette is!

– kezdi vallomását Tóth Gabi, majd így folytatja:

„Aztán arra eszmélek, hogy nincs is semmi probléma, hiába akarnak gátolni … veled minden nehézség egy kihívássá válik, amiben azt mutatod meg nekem, hogy mennyi mindenre vagyok képes azon túl is, amin már azt hinném, hogy nem lehetséges… el kell hinnem, hogy ez végre nem álom, hanem a valóság és velem történik! Évekig azt gondoltam, hogy nem érdemlem meg a törődést, figyelmet.. azt hittem, nekem csak annyi jár.. aztán megmutattad , hogy milyen az, amikor feltételek nélkül szeretnek nem tudom mit hoz a jövő, de azt tudom, hogy szeretném , ha te benne lennél!”

A Sztárban Sztár All Stars versenyzője a legfontosabbat pedig a végére hagyta:

Köszönöm babája, ha tudnák, amit mi.. Szeretlek! Most már tudom és ki merem mondani: Megérdemlem!

A szerelmi vallomás pedig szinte azonnal elnyerte Gabi követőinek a szívét, nem győznek gratulálni. 

„Könny szökött a szemembe, gyönyörű sorok”

„Legyél boldog! Aki ilyen szepen tud írni a párjáról az biztosan meg is érdemli! Legyen ez a tűz egy végső állomás mind a kettőtök életében ! Így tartson nagyon sokáig!”

– írták mások mellett. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek