Tündérszépek

Tündérszépek 2024 országos szépségverseny királynője: Hegyi Zsanett

Zs.

Létrehozva: 2024.09.29. 18:30

Módosítva: 2024.09.29. 19:35

A 2024-es megmérettetés fináléjában minden vármegyéből egy szépség képviseltette magát, a Pest vármegyéből pedig 3 hölgy került döntőbe. A 22 fős mezőnyből vasárnap délután választotta ki a zsűri az udvarhölgyeket és királynőt. A Tündérszépek 2024 országos szépségversenyét idén a szigetszentmiklósi Hegyi Zsanett nyerte.

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Mediaworks Hungary Zrt. által szervezett Tündérszépek szépségverseny, melynek fő üzenete az, hogy az ország minden tájáról egyenlő esélyekkel indulhassanak hölgyek ezen a megmérettetésen. A szépségverseny zsűrijét, Köllő Babett, Kárpáti Rebeka, Dr. Márton Beatrix, valamint a Bors képviseletében, Végh László, a Sztár szerkesztőségének vezetője alkotta, akik árgus szemekkel figyelték a kifutóra lépő lányokat. A budapesti Danubius Hotel Heliában tartott rendezvényre az indulókat elkísérték a családtagjaik is, akik talán jobban izgultak, mint maguk a versenyzők

Tündérszépek
A Tündérszépek döntősei lázasan készültek a megmérettetésre / Fotó: Mediaworks  

Tündérszépek a kifutón 

A szépségversenyen induló lányoknak három szettben kellett megmutatniuk magukat a kifutón. Az első körben farmerben és pólóban sétáltak végig a kifutón, a második alkalommal az úgynevezett "fitness tourt" láthatta a szűri és a közönség (ez a forduló váltotta fel a fürdőruhás bemutatkozást), itt a versenyzők sport ruházatban mutatták meg magukat. Végül nagyon elegáns, estélyi ruhában vonultak fel a lányok, akiknek rekord idő alatt kellett átöltözniük az utolsó megmérettetésre. 

Tündérszépek
Az idei Tündérszépek országos szépségverseny mezőnye / Fotó: Mediaworks  

Nehéz döntés 

A zsűritagoknak nem volt egyszerű dolguk. Kárpáti Rebeka a verseny alatt többször el is mondta, hogy a Tündérszépek versenyre idén elképesztően erős mezőny alakult ki, évek óta nem fordult elő olyan, hogy 22 tényleg gyönyörű lány közül kelljen kiválasztani egyetlent, aki a királynő lehet. 

Nagyon nehéz dolgunk van, hiszen - és ezt nem udvariasságból mondom - az idei felhozatal olyan erősre sikeredett, hogy tulajdonképpen minimális különbségek döntik majd el, hogy ki nyerte meg a versenyt, ki lett udvarhölgy és ki az aki talán egy kicsit csalódottan távozik, hiszen gyönyörű volt és nagyon jól szerepelt. Zsűrinek lenni valójában nem hálás feladat. 

Tündérszépek zsűri
A Tündérszépek zsűritagjainak nagyon nehéz dolga volt, hiszen elképesztően erős mezőny alakult ki a döntőben / Fotó: Mediaworks 

A királynő és a díjazottak 

A 2024-es Tündérszépek országos szépségversenyen végül a különdíjat Hegyi Zsanett nyerte. A közönségdíjas Algács Lia lett. A második számú udvarhölgy címet Mezei Virág szerezte meg. Az első számú udvarhölgy pedig Türmer Zsófia lett. A királynői korona pedig megérdemelten a Szigetszentmiklósról érkező Hegyi Zsanett fejére került. 

BS__1912
A Tündérszépek koronás királynői / Fotó: Mediaworks  

Nézd meg galériánkat az eseményről:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek