SZÉPSÉGEK

Közeleg a Tündérszépek döntője - Szavazzon az ország legszebbjeire

Bors

Létrehozva: 2024.09.02.

Az utolsó szavazási szakaszban a közönség is koronázhat, szeptember 29-én pedig kiderül, ki nyeri a Tündérszépeket, és egyúttal az is, hogy ki lesz a közönségdíjas.

Célegyenesébe érkezett az idén ötödik éve hatalmas érdeklődés mellett zajló Tündérszépek versenye. Az országos döntőt 2024. szeptember 29-én, vasárnap tartják, a lányok szombaton készülnek fel a végső megmérettetésre. A 22 döntőbe jutott hölgy addig még egyszer versenybe száll egymással az online térben.

logo
Fotó: Facebook

A koronázás joga ugyanis a közönséget is megilleti. A borsonline.hu látogatói szeptember 2. és 26. között adhatják le értékeléseiket az általuk favorizált hölgyre vagy hölgyekre a Tündérszépek oldalán. 24 napjuk lesz tehát arra, hogy döntsenek a Tündérszépek 2024. közönségdíjasának személyéről. Egy napon egy jelöltre csupán egyszer lehet szavazni, viszont több jelölt is értékelhető egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Mostantól tehát a döntő összes résztvevőjére adható le értékelés, a hírportálok címlapjain pedig minden nap egy lányt ajánlunk olvasóink figyelmébe.

A szavazás regisztrációhoz kötött, ráadásul tétje is van, hiszen a voksolók wellnessutalványokat nyerhetnek. Ki lesz a nyertes? Nem tudni. Viszont a hajrában érdemes mindenkinek szavaznia. Az izgalmak és a várakozások fokozódnak, mindenki szavaz és mozgósít, hiszen a sorrend mindössze néhány szavazaton is múlhat.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek