meglepetés

Újratervezés: Gönczi Gábor nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nehéz sorsú családot

Létrehozva: 2024.09.05.

Kapuvári Zsolt villanyszerelő feleségével, Mártával és három gyermekükkel a covid idején költöztek be frissen felújított rácalmási házukba, de nem sokáig élvezhették, ugyanis egy elektromos tűzben kiégett a ház. Gönczi Gábor az Újratervezés csapatával rendkívüli programmal lepte meg a rácalmási családot, ami alatt Léna és a szakemberek a ház felújításán dolgoznak.

Gönczi Gábor a ház felújítási munkálatainak ideje alatt a TV2 stúdiójában várta a Kapuvári családot, akik teljesen meg voltak hatódva, hogy beleshettek a kulisszák mögé. Nemcsak a Mokka stúdiójának foteljaiban foglalhattak helyet, de megnézhették azt is, hol készülnek a Spíler Tv felvételei.

Gönczi Gábor, Újratervezés
Az Újratervezés műsornak köszönhetően a Kapuvári család hamarosan beköltözhet a felújított házukba (Fotó: TV2)

Több meglepetés is várt rájuk

Gönczi Gábor rendkívül lelkes idegenvezetőként mesél a televíziózás rejtelmeiről, sőt még arra is biztatja a gyerekeket, hogy ha érdekli őket ez a világ, jöjjenek bátran tévézni. A család kíváncsian szemléli a stúdió rejtelmeit, közben pedig azzal szembesülnek, hogy a Kapuvári Zsófi által alapított női focicsapatról a Spíler Stadion című műsorban is szó esik, ahol a válogatott labdarúgó, Diószegi Fanni látja el jótanácsokkal az ifjú “amazont”.   

Közben Léna aggódik a csúszás miatt, és próbálja hajtani a csapatot, hogy a felújítás időben elkészüljön. 

Töltődő akkumulátor okozta a tüzet

Kapuvári családnak minden álma az volt, hogy beköltözhessenek a nagyobb házba és a három gyereknek végre külön szobája lehessen, ez az álom azonban elúszott, amikor a majdnem teljesen felújított ház egy akkumulátor miatt teljesen leégett. Azóta az udvaron álló, körülbelül tíz négyzetméteres melléképületi részben éltek, és földre helyezett matracokon aludtak. A házra felvett hitelt közben fizették és a nehézségek ellenére mindent megtettek, hogy boldog és kiegyensúlyozott család legyenek. Az Újratervezés csapata ebben segít most nekik.

Ha kíváncsi vagy, hogy halad a kiégett ház felújítása, nézd az Újratervezés adásait minden hétköznap 21:30-tól a TV2 Klubon.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek