megindító

Újratervezés: Szabó Zsófi nem bírta sírás nélkül

Létrehozva: 2024.09.16.

Módosítva: 2024.09.16.

A hatodik héten egy újabb családot ismerhetünk meg, akik rendkívül nehéz körülmények között élnek, a gyerekeket hosszas jogi procedúra árán sikerült csak kihozni a nevelőintézetből. Az Újratervezés csapata azonnal a szívébe zárta őket, így most lehetőségük lesz egy jobb életre.

Az Újratervezés hatodik hetén egy hattagú családot ismerhetnek meg a nézők, Szabóékat, ahol a négy gyereket a nagyszülők nevelik. Történetük szívszorító, Szabó Zsófi is elsírta magát, amikor megismerkedett a családdal.

Újratervezés
Az Újratervezés TV2 Klubon futó legújabb epizódjaiban nehéz sorsú, négygyermekes családot ismerhetünk meg (Fotó:  TV2)

Az Újratervezésben szereplő gyerekek édesanyja lemondott róluk

Tünde, a nagymama és férje György négy kisgyermeket nevelnek szűkös újszilvási házukban A vidéki parasztházat eredetileg azért vették, hogy nyugdíjas éveiket majd gazdálkodással tölthessék, békében és nyugalomban. Az élet azonban felülírta az elképzeléseiket, Tünde lánya ugyanis lemondott a gyerekeiről, és Düsseldorfba költözött, a gyermekvédelem pedig kimenekítette a négy kicsit nem megfelelő körülményekre hivatkozva. Hosszú, évekig tartó pereskedés után a gyerekeknek végül sikerült a nagymamához kerülniük, de így is eltöltöttek annyi időt a nevelőintézetben, hogy nagyon zárkózottak lettek.

Újratervezés
Szabó Zsófi Sztárban Sztárban végzett munkája mellett, az Újratervezésben is dolgozik, a mostani adásban pedig nagyon meghatódott a család történetén (Fotó: TV2)

A házaspár mindent megtesz, hogy elfeledtessék a rossz emlékeket a gyerekekkel, de nem bírják anyagilag. Négy kicsi gyermek nevelése óriási anyagi beruházással jár. Korábbi házukat eladták, és szerényebb ingatlanba költöztek, amelynek a felújítására csak nagyon keveset tudnak félretenni. A nagypapa és a nagymama hatalmas harcot vívott az unokáikért. Példaértékű, ahogy felvették a kesztyűt, és minden időskori álmukat, tervüket, otthonukat feláldozva küzdöttek, és máig küzdenek a gyerekek lelki békéjéért, és biztonságuk megteremtéséért. Az Újratervezés csapata most felkarolja őket és segít nekik, hogy szűkös ingatlanjukat élhetőbbé és tágasabbá varázsolják.

Ha érdekel a nehéz sorsú család története, nézd az Újratervezést hétköznaponként 21:30-tól a TV2 Klubon.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek