Kezelés

„Végre túl vagyok a kezeléseken” - friss fejleményekkel jelentkezett Vajna Timi

KL

Létrehozva: 2024.09.27.

Újabb részleteket osztott meg a közösségi oldalán az üzletasszony.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Vajna Timi kórházba került. Az üzletasszony szerint erre az autoimmun betegsége miatt van szükség, aminek súlyos következménye lehet.

vajna timea-14-BS
Újabb hírekkel jelentkezett a közösségi oldalán Vajna Timi / Fotó: Bánkúti Sándor 

Állandó alhasi fájdalom. 15. altatás. Kiderült, nem csak az endometriózis, hiába a 8 hetes Lupron depo injekció, hanem méhpolip és autoimmun betegség. Mi jöhet még komolyan?! Később részletesen írok, hogy az autoimmun betegség hogy tud akadályozni egy embrióbeültetést. Ha már ennyi mindent végigcsináltam, lehet másoknak is segíteni tudok, hogy mire figyeljenek...

– írta nemrégiben Vajna Timi 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

Andy Vajna özvegye valóban emberfeletti erőről és kitartásról tesz tanúbizonyságot, miközben egyik csapás jön a másik után. Az üzletasszony szervezetében ugyanis egy súlyos, az úgynevezett Epstein-Barr-vírus, más néven mononucleosis lappang, amit még 20 évesen kapott el, és örökre a szervezetében marad.

A 41 éves modell most egy újabb bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalán, amelyben friss hírt közölt az érte aggódó rajongókkal.

− Végre túl vagyok a kezeléseken - újságolta el a Vajna Timi, aki mellett ott van a testvére, Palácsik Lilla, ő készítette róla az alábbi fotókat is:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek