GYERMEK

Örökbefogadásról vallott Vajna Timi

Prac Lee

Létrehozva: 2024.09.18.

Sokkoló részleteket osztott meg egészségügyi állapotáról Andy Vajna özvegye. Vajna Timi még nem adta fel a reményt, hogy természetes úton legyen gyermeke, azonban ezen a ponton már megfordult a fejében az örökbefogadás gondolata.

Hosszú évek óta folytat szélmalomharcot a gyermekvállalásért Vajna Timi. Az üzletasszony számtalan beavatkozáson, kezelésen van túl, eddig eredménytelenül. Sorra derülnek ki egészségügyi problémái, most bevallotta, nagyobb a baj, mint ahogy eddig gondolta. Arra is kitért, mit gondol a béranyaságról és örökbe fogadásról.

vajna timea-14-BS vajna timi
Vajna Timi szívszorító őszinteséggel vallott egészségügyi állapotáról (Fotó: Bánkúti Sándor )

Vajna Timi: „Én a végsőkig elmennék”

Vajna Timi a közösségi oldalán ad hírt időről időre a gyermekvállalásért folytatott küzdelméről, kedd délután pedig hosszú bejegyzésben foglalta össze a jelenlegi állást.

Állandó alhasi fájdalom, 15 altatás… Kiderült, nemcsak az endometriózis a baj

– vallott közösségi oldalán 24 óráig elérhető Instagram Storyban.

Méhpolip, autoimmun betegség… Mi jöhet még? – fakadt ki kétségbe esetten, majd sorstársainak megígérte, később még beszámol a részletekről, hátha másnak segítenek ezek az információk.
Nálam az egésznek a kiindulópontja egy (gyakran rákkeltő) vírus, az Epstein-Barr vírus (más néven mononukleózis), amit 20 évesen kaptam el, és csaknem egy hónapig voltam kórházban. Ez a vírus sajnos örökre a szervezetemben marad és az autoimmun betegségem okozója. 

Az egész szervezetet gyulladásban tartja, így a petefészek antitesteket gyárt saját maga ellen, és a természetes ölősejtek száma a többszörösére nő. Ezáltal egy embrió beültetésénél a szervezet azonnal megtámadja, és elpusztítja az embriót 

– részletezte.

Vajna Timi lombik- és más kezelések során van már túl, amik nem voltak veszélytelenek:
 

A tizennegyedik hormonkezelésnél megálltam, mert súlyos következményei lehetnek, bár én a végsőkig elmennék.

– De más alternatívákat kell keresnem. Örökbefogadás, béranyaság… Igen, de amíg volt saját petesejtem és teherbe tudtam esni – de csak természetesen (sajnos nem sokáig), erre nem is gondoltam. De erőt ad, hogy most több 45 év körüli híres magyar nő kisbabát vár… – vélekedett Timi. A leírása szerint ugyan már gondolt az örökbefogadásra, de még él benne a remény, hogy mégis hagyományos úton, saját gyermeke születhessen.

Vajna Timi ezen a ponton már gondol az örökbefogadásra is... 
(Fotó: Instagram)

Negyven feletti kismamák

A 45 éves Tornóczky Anita az első gyermekét várja: Timihez hasonlóan ő is sokáig küzdött a gyermekáldásért. De a 44 éves énekesnő, Csézi is nyíltan beszélt arról, hogy lombikkezelésnek köszönheti várandósságát. Osvárt Andrea színésznő is 45 évesen lesz édesanya, a Sztárban sztár leszek! énekesnője, Sebestyén Katja pedig 42 évesen várja negyedik gyermekét.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek