Házasság

Ilyen volt Varga Miklós Joe esküvője - fotók

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.09.04.

A szerelmesek alig várták, hogy megünnepeljék a nagy napjukat. Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge hatalmas bulit tartottak rengeteg vendéggel, a lakodalmat pedig hosszas előkészületek előzték meg.

Szerelemmel telt meg egy augusztusi keddi napon a tiszaalpári Csalogány Esküvő és Rendezvényközpont, ugyanis összeházasodott Varga Miklós Joe és kedvese, Hrovatin Csenge. A szerelmesek egy szűk körű, de annál nagyobb bulival ünnepelték meg az egybekelésüket.

VARGA MIKLÓS JOE (ÉNB) ÉS CSENGE ESKÜVŐ HOT FELTÖLTÉS
Varga Miklós Joe és Csenge csodálatos napokon vannak túl - Fotó: Nikita Nikitin Photography / hot magazin

– Rengetegszer elsírtam magam a szertartás során, hozzáteszem, hogy nagyon feszült és izgatott is voltam, pedig nem ez az első esküvőm. 

A szertartás alatt többször is megkérdeztem, hogy megpuszilhatom-e, egyszerűen nem bírtam ki, csak gyönyörködtem benne.

 Másnap reggel az apósom mondta Csengének, hogy „Most látom, mennyire szeret Miki”. Nem is kell ennél több – kezdte Joe a hot! magazinnak.

Varga Miklós Joe nagy ajándékot kapott a szertartáson

Csenge minden pillanatában lenyűgözte a férjét, ugyanis az este folyamán a Sophia Loretta által, négy különböző, Olaszországban készített menyasszonyi ruhában is tündökölt, köztük egy abroncsos csipkeruhában és egy angyalszárnyas őzikeruhában, illetve a Csenge által megálmodott ruhában, ami egy designer haute couture, csillámos tüllökkel, gyöngyökkel, 3D-s kisvirágokkal és üvegkristály díszítéssel, amiben osztatlan sikert aratott a menyasszonytánc alatt, utána pedig tűzpiros szatén menyecskeruhát viselt.

Csenge tűzpiros ruháját mindenki dícsérte - Fotó: Nikita Nikitin Photography / hot magazin

– Az egész dekoráció csodálatos volt, amit mi kitaláltunk, azt Molnár Rita megvalósította. A nyitótánc idejére térdig érő szárazjeget kértünk, csillagszórókat és LED-falat. Mielőtt elkezdtünk volna táncolni, Csenge odarohant az apukájához, én pedig az anyóshoz, hogy együtt lassúzzunk, utána természetesen a feleségemmel is volt lehetőségem táncolni. 

Csenge ráadásul énekelt is nekem, ami miatt még inkább tetőfokára hágott a hangulat

 – emlékezett vissza a műsorvezető.

Az esküvő után már kipihenten összegezték, hogy mit is jelent számukra a házasság, amire kis gondolkodás után annyit feleltek: mindent. A szerelmesek, mint a fiatal turbékoló galambok, meséltek az előttük álló hónapokról.

– Megkértük a násznépet, hogy ne hozzanak pluszajándékokat, de így is kaptunk egy spanyolországi utazást, ezért nagyon zsúfolt lesz az őszünk. A világ minden tájáról jöttek vendégeink, és mi is megyünk kétszer Erdélybe, utána előnászútra Szardíniára, majd Marbellára és Tenerifére. Izgalmas időszak elé nézünk és nagyon várjuk már! áradozott a feleség.

A sztárparádé sem maradhatott el, Hujber Feri és kedvese is jelen voltak a nagy napon - Fotó: Nikita Nikitin Photography / hot magazin

„A vendégek nagyon lazán viselkedtek, nem feszengtek”

A férj kisebbik fia hatalmas feladatot kapott, ugyanis Csenge keresztfiával karöltve vitték oda a szerelmespárnak a gyűrűket, amin nemcsak ők, de a násznép is elérzékenyült.

– Szerencsére a vendégek nagyon lazán viselkedtek, nem feszengtek. 

Még az utolsó pillanatban is történtek változások.

 Kérték, hogy a névsort augusztus 6-ig adjuk le, ehhez képest még 25-én is variálnunk kellett, mert volt, aki lemondta. A végére azonban minden a helyére került és remekül érezték magukat, akik velünk ünnepeltek. A szertartás után egész estés bulit tartott nekünk DJ Mike, mondanom sem kell, letáncoltuk reggelre a lábunkat! – áradozott Csenge. 

Pompás menüsor

Igazi terülj, terülj asztalkám volt Joe és Csenge esküvőjén, ugyanis az Újházi-tyúkhúslevesen és a marhapörköltön kívül különböző kemencéstálakat is felszolgáltak, illetve nem maradhatott el az éjféli büféasztal sem, ahol a sültestálakon túl töltött káposztát is tálaltak. A háromemeletes esküvői torta Véglási Viktória keze munkáját dícséri, az alsó szintje karamellás tejcsoki, a középső pisztácia-málna, a legfelső pedig joghurtos-citromos volt.

Igazi sztárvendégek

Joe-ék esküvőjén több hazai ismert személyiség is részt vett, többek között Henry Kettner és barátnője, Voksán Virág és párja, Törőcsik Dani, illetve Hujber Feri szintén a szerelmével volt jelen.

 További izgalmas történetekért keresd a legújabb hot! magazint az újságárusoknál vagy online - Fotó: hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek