Megjelenés

Meglepődtek a rajongók: új frizurával sokkolta őket Victoria Beckham

KL

Létrehozva: 2024.09.06.

Egy korszak lezárult az énekesnő életében.

Spice Girls egykori tagjának szinte védjegyévé vált a hosszú haja. Sokan ezzel a kinézettel ismerték meg, amikor még a népszerű zenekarban énekelt. Azonban most fontos lépésre szánta el magát.

hot feltöltés beckhamék
Victoria Beckham megvált szép, hosszú hajától Fotó: Getty Images / hot magazin

Az új frizura emlékeztet a '90-es évekbeli bobra, amelyet Victoria Beckham a Spice Girls tagjaként viselt. Akkoriban egyenesre vágott bobot viselt, amely éppen az álla alatt ért véget. A sötétebb hajszín és az egyenes tincsek megfeleltek a korszak trendjeinek.

A hétvégén minden figyelem David és Victoria Beckham lányára szegeződött, amikor a család összegyűlt, hogy megünnepelje Romeo Beckham 22. születésnapját Las Vegasban. Harper Beckham egy lélegzetelállító rózsaszín selyemruhában jelent meg, elbűvölve mindenkit eleganciájával és stílusával, amit sokan édesanyjához, Victoria Beckhamhez hasonlítottak. Harper mellett azonban az is feltűnt a rajongóknak, hogy Victoria megvált hosszú hajától és long bob frizurával hódít.

A manapság is közkedvelt frizura nosztalgikus hangulatot teremt, ugyanis a Spice Girls korában is hasonló volt a hajviselete - írja a Life.hu.

Mutatjuk a fotókat Victoria Beckham új hajáról:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek