Árvíz

Visszatért minden a megszokott mederbe Viszkisnél

Cs.G.

Létrehozva: 2024.09.24. 18:15

Lassan visszatér minden a megszokott kerékvágásba Ambrus Attila boltjában. A Viszkis holnaptól ismét kitárja boltja kapuit, aminek nagyon örül.

Az elmúlt héten mindenki feszült figyelemmel kísérte végig, ahogy a Duna vízszintje emelkedett. Szombat hajnali tetőzése óta roham tempóban apad és lassan visszatér minden a megszokott medrébe. Mint arról a Bors korábban beszámolt a Viszkis Szentendrén lévő boltját csütörtökön délben bezáratták, amit meglepő nyugalommal fogadott, hiszen tisztában volt azzal, hogy ezt a kivételes helyzet miatt hozták meg.

Ambrus Attila, Viszkis
Viszkis kerámia boltja bezáratásával egyetértett, a dunai árvíz miatt ő is így látta legjobbnak (Fotó: Bánkúti Sándor)

Lassan visszatér minden a megszokott hétköznapokba. Szerdától Péntekig én is már az üzletben leszek, majd csak hétvégén van, hogy korábban el kell majd mennem. De örülök neki, hogy minden rendben volt, és probléma mentesen ment az árvíz során

– mesélte a Viszkis, aki a tőle megszokott humorral válaszolt.

A baj megoldására koncentrál a Viszkis

Ambrus Attila korábban elmondta a Borsnak, hogy nem zavarja, ha probléma adódik, mert igyekszik a megoldásra koncentrálni. Ezért nem is esett kétségbe, amikor a boltját bezáratták.

– Nem akarok panaszkodni, mert teljesen megértem a döntésüket. Nem szeretném, hogy a sok boltoknak, vagy az embereknek baja essen az árvíz miatt. Nem aggódom, mert az én felfogásom szerint, ha baj van az egy dolog, arra kell koncentrálni, hogy megoldjuk azt – mondta a Viszkis a Borsnak, aki azt is hozzátette, hogy nem aggódott az anyagiak miatt, hiszen az otthoni műhelyében annyival többet dolgozott, a kényszerpihenő időszakában.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek