HEDONIZMUS

Bepillantást engedett megtisztuló túrájába Wossala Rozina

Barby

Létrehozva: 2024.09.07.

A népszerű sztárséf mindig szán időt arra, hogy kiszakadjon a mindennapokból, abból a bizonyos mókuskerékből. Wossala Rozina most egy olyan közösségbe ment, akikkel együtt meditáltak, énekeltek, táncoltak és még meztelenül fürödtek is együtt.

Hét éve, minden esztendőben hosszabb időre "tisztuló" utazásra megy Wossala Rozina, mert szervezetének, sőt elméjének is szüksége van erre. A gyönyörű séf többször járt már ilyen túrán Costa Ricán, sőt volt olyan, hogy három hétre még a telefonját is kikapcsolta. A televíziós az évek alatt ezáltal megismert egy nagyon jó közösséget, akikkel rendszeresen találkoznak. A cél mindig ugyanaz: érezzék jól magukat, engedjék el a stresszt.

Wossala Rozina
Wossala Rozina odafigyel szellemi és testi egészségére (Fotó: Szabolcs László)

Wossala Rozina élvezi az élvezet

Bár a sztárséf jóval kevesebbszer van jelen a médiában új életvitelnek köszönhetően, követőinek rendszeresen közzé tesz tartalmakat dél-amerikai utazásairól. A napokban legutóbbi túrájáról közölt egy zenés összefoglaló videót Wossala Rozina Instagram oldalán. A videóból jól látszik, hogy a csoport nagy figyelmet fordít a közös zenélésére, a természetes alapanyagokból készített ételekre, valamint a lelki megtisztulásra. Sőt, a bátrabbak ráadásul meztelenül fürdőztek a tengerben. Rozina utazásainak szemmel láthatóan megvan a hatása, ugyanis a sztárséf tele van élettel és energiával. Az egészsége életmódnak köszönhetően pedig megszabadult jó pár kilótól is. Egyik rajongója kommentben meg is jegyezte:

Tele vagy élettel, és ez így jó!

Betöltötte a negyvenet

A gasztroblogger és étteremtulajdonos idén nyáron lett negyven éves. A kerek születésnap alkalmából egy neves filozófus, Henry David Thoreau szavait idézte Instagram oldalán:

Kimentem a vadonba, mert tudatosan akartam élni. 

Maradéktalanul ki akartam szívni az élet velejét. 

Elpusztítani mindazt, ami nem volt élet, 

hogy ne a halálom óráján döbbenjek rá, hogy nem éltem.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek