Szeretet

Zámbó Adrián bátyájáról, Krisztiánról: Az Ázsia Expressz által más szintre lépett a kapcsolatunk

Mona

Létrehozva: 2024.09.09.

Szoros kapcsolatuk volt, ám most még közelebb kerültek egymáshoz. Zámbó Krisztián és húsz évvel fiatalabb öccse, Zámbó Adrián az Ázsia Expressznek sokat köszönhet. Nem csak élményeket szereztek, kapcsolatukra is pozitív hatással volt az együtt töltött idő.

Zámbó Krisztián és öccse, Adrián, mint minden páros, nyerni mentek az Ázsia Expresszbe. Múlt héten pénteken, az első hajszán azonban alul maradtak a másik két párossal, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Jolly és Szuperák Barbara mögött. 

Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián
Az Ázsia Expressz hatalmas kaland volt számukra, a műsornak köszönhetően a nézők is pozitív irányba csalódtak a testvérekben (Fotó: TV2)

Az Ázsia Expressz egy terápia volt számukra

A legfiatalabb Zámbó fiú elárulta, nem is gondolták volna, de bátyjával terápiaként élték meg az ott töltött időt, és a kapcsolatuk is sokkal szorosabbá vált, mint az valaha volt. Krisztiánt ugyan a magyar nézők jobban ismerik, hiszen öccsével ellentétben ő sokat „mozog” a médiában, így a nézőknak már volt egy kialakult képük róla, aminek megítélése mindenképpen pozitív irányba ment el az Ázsia Expressznek köszönhetően.

Remélem, hogy az én hozzáállásom is szimpatikus volt mindenkinek, mert mindent megtettem, amit lehet egy ilyen versenyhelyzetben. Krisztián egy pozitívabb csalódás, hiszen róla tudják, hogy talán egy picit hozzátesz a karakteréhez – kezdte a Mokka stúdiójában Adrián

Ő egy szív-lélek ember, ezért is szeretem nagyon. Rólam lehet tudni, hogy mindig, főleg egy versenyben határozottan próbálok hozzáállni a dolgokhoz. 

Tökéletesen kiegészítettük egymást. Olvasom a kommenteket, érdekes, hogy az első két adásnál teljesen más volt a hangvételük, mint a hét második felében. Mondhatom, hogy az emberek nagy részének mi lettünk a kedvenc párosa – mondta a fiatalember.

Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián
A Zámbó-fiúkapcsolata a műsornak köszönhetően megerősödött (Fotó: TV2)

A forgatás óta mindketten sokat fogytak

Krisz és Adrián tisztában volt vele, hogy nehéz feladatot vállaltak. Komolyan vették a versenyt, nyerni szerettek volna. Mindketten büszkék lehetnek magukra, hiszen sikerült megmutatniuk, milyen jól megállják magukat egy-egy versenyhelyzetben.

Aggódtam, hogy a tévénézőknek nem feltétlenül fog visszajönni ezeknek a fontossága és a keménysége. Durva volt. Fizikailag bírtuk, és még a továbbiakban is ment volna, viszont mentálisan az ember nagyon össze tud omlani, ha hajlamos rá – hangsúlyozta Andirán, aki a forgatás óta látványos átalakuláson ment át. Sőt, bátyja is, aki épp a hétvégén lépett színpadra a Sztárban Sztár All Stars szórakoztató műsorban, ahol a zsűriből többen is megjegyezték, milyen sokat fogyott.

Én még mindig elszörnyűlködve nézem magam vissza, hogy borzasztóan meg vagyok hízva. Nekem mindig ingadozott a súlyom, de a műsorban látszik, hogy nem vagyok a világ legfittebb embere. 

Mióta visszajöttünk, próbálok ezen változtatni: edzem és diétázom. 

Nem mondom, hogy ott tartok, ahol szeretnék, de jó irányba tartok. Krisztiánra ugyanez igaz, ő is sportol, csináljuk, hogy fizikálisan jobb helyzetbe kerüljünk – fűzte hozzá.

Közelebb kerültek egymáshoz

Testvérként azt gondolnánk, úgy ismerik egymást, mint a saját tenyerüket. A műsor, a különböző szituációk viszont hoztak olyan helyzeteket, amiben új tulajdonságokat tudtak meg egymásról.

Mi egy huzamban sok időt nem töltöttünk együtt gyerekkorunkban. Köztünk mérvadó, majdnem húsz év a korkülönbség. Ahhoz képest, hogy 28 éves vagyok, sokszor mentálisan hetvennek érzem magam. Köszönhető annak, amiket át- és megéltem. 

Sok új dolgot tudtunk meg egymásról. Sokszor azért nem aludtunk, mert rengeteget beszélgettünk. 

Lehet, hogy ez látszódott, és egy picit a verseny rovására ment, de nem baj. A műsorban átéltek miatt más szintre lépett a kapcsolatunk. Mi ezért is vállaltuk el, nekünk ez egy terápia volt – mondta Adrián.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek