Igazság

„Átvertél minket, te csaló!” – botrányba fulladt Zámbó Árpy fellépése, az énekes most üzent a gyűlölködőknek

Niki

Létrehozva: 2024.09.05.

A Zámbó család számára egyáltalán nem szokatlan, hogy a negatív kommentek kereszttüzében találják magukat, de előfordul, hogy a gyűlölködők túllépnek egy határt. Zámbó Árpy is így érez most, akit az egyik fellépése miatt támadtak meg, igen csúnyán. Az énekes most a Tények Pluszban reagált a beszólásokra.

Zámbó Árpy nemrégiben Balatonbogláron lépett fel, ahol természetesen a néhai testvére, Zámbó Jimmy által legendássá tett dalokat is elénekelt. Ám a közönség egy része nem volt elragadtatva, és ezt cseppet sem kifinomult stílusban tudatta az énekessel. Volt, aki egyenesen csalónak nevezte és azzal vádolta, hogy meggyalázza Jimmy emlékét. Ezt persze már Árpy sem hagyhatta szó nélkül és a Tények Pluszban tiszta vizet öntött a pohárba a fellépéssel kapcsolatban.

Zambo Arpi_01_ZOZ Zámbó Árpi
Zámbó Árpyt testvére emlékének meggyalázásával vádolják, az énekes reagált a durva kommentekre (Fotó: Bors)

Zámbó Jimmy testvérét amiatt kiáltották ki csalónak, mert sokak szerint minden Jimmy emlékkoncert csupán felvételről megy és Árpy valójában egyáltalán nem tud énekelni.

Én nem vagyok egy nagyképű ember, beismerem, ha hibázok, ha rosszul csinálok valamit. De azt gondolom, hogy 23 év nagyon hosszú idő, és ez a 23 év bebizonyította azt, hogy valamit jól csinálunk

 – fejtette ki a véleményét.

Az persze részben igaz, hogy a koncerteknek vannak olyan elemei, ahol felvételeket is használnak, de ezt sosem tagadták. Sőt, egyértelművé tették, hogy csak így van lehetőség arra, hogy Jimmy hangja is felcsendüljön az előadásokon. Az azonban, hogy nincsenek élő elemek, és hogy testvére tollaival ékeskedne, egyáltalán nem igaz. Hiszen, bár kevesen tudják, de a legsikeresebb dalokban, mint a Bukott diák vagy a Jó asszony, Árpi is közreműködött.

Nem egyszer behívott a stúdióba és ott hallgattam, ahogy énekel. Természetesen életem legjobb percei és legnagyobb örömei voltak ezek az alkalmak. Egyszer aztán behívott a süketszobába. Nem is értettem, hogy mit akar tőlem. Mire azt mondta: Figyelj, van egy ötletem. Ezt ketten énekeljük el. Na itt születettek meg gyakorlatilag azok a duettek

 – mesélte az énekes.

Zámbó Árpi a rosszakaróknak is üzent

A Zámbó Jimmy Emlékturné nagy sikerrel fut már évtizedek óta és rengeteg rajongót vonz a különböző helyszíneken, így a család biztosan nem riad meg néhány negatív kommenttől. Sőt, Árpy szerint maga Jimmy is kapott hasonlókat, mégis példátlan sikert ért el.

Biztos, hogy nem hívtak volna, ha azt gondolják, hogy ez méltatlan Jimmyhez. Sem én, sem a családom nem foglalkozik azzal, hogy ki mit ír vagy mit hazudozik, mert ezzel sajnos nekünk számolni kell

 – jelentette ki az énekes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek